Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Βγενόπουλος: Όσο είμαι Πρόεδρος η MIG δεν αλλάζει έδρα

Βγενόπουλος: Όσο είμαι Πρόεδρος η MIG δεν αλλάζει έδρα

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει, οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση που θα οδηγούσε τη χώρα εκτός ευρωζώνης θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα, ανέφερε ο πρόεδρος του Ομίλου της MIG Ανδρέας Βγενόπουλος.

“Πρέπει όλοι να συνεισφέρουμε. Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Όσο περισσότερο αγωνιστούμε, όσο περισσότερο οι ισχυροί στη χώρα μας κάνουν αυτό που πρέπει και δείξουν κοινωνική ευαισθησία, αυξάνονται οι πιθανότητες να κερδηθεί ο πόλεμος στον οποίο βρισκόμαστε”, είπε ο κ. Βγενόπουλος, κληθείς να σχολιάσει την οικονομική κρίση, επισημαίνοντας ότι ο όμιλος της MIG παρά την κρίση κάνει ό,τι μπορεί να προστατεύσει τις θέσεις εργασίας.

Σε ερώτημα για το ενδεχόμενο αλλαγής της φορολογικής έδρας του ομίλου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος είπε πως παρά το γεγονός ότι η αλλαγή έδρας έχει σημαντικά οφέλη για τους μετόχους, ένας όμιλος που πηγαίνει χέρι- χέρι με την ελληνική οικονομία, δεν έχει το ηθικό δικαίωμα ούτε καν να σκεφτεί τη μεταφορά έδρας». Όσο παραμένω πρόεδρος, δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ενώ και από τους υπόλοιπους μεγαλομετόχους δεν υπάρχουν ενδείξεις για πρόθεση αλλαγής έδρας, ανέφερε ο κ. Βγενόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε