Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζητούνται Έλληνες για χειρωνακτική εργασία στην Αλβανία – Καλό μεροκάματο

Θέμα χρόνου είναι τέτοιου είδους αγγελίες μετά τη δήλωση του Αλβανού Υπουργού Οικονομικών πως η οικονομία τους δεν απειλείται από την κρίση χρέους του γείτονα, δηλαδή της Ελλάδας.

Τη διαβεβαίωση ότι η αλβανική οικονομία δεν απειλείται από την κρίση χρέους γειτονικών χωρών, έδωσε ο υπουργός Οικονομικών Ρίντβαν Μπόντε.

Όπως τόνισε ”το τραπεζικό σύστημα της Αλβανίας δεν είναι εκτεθειμένο στην κρίση γειτονικών χωρών”, κάτι που σημαίνει πως δεν έχουν αγοράσει ελληνικά ομόλογα.

Ο Αλβανός υπουργός Οικονομικών αναφερόμενος στο δημόσιο χρέος, επιβεβαίωσε ότι η αλβανική κυβέρνηση θα ακολουθήσει τις συμβουλές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
”Λάβαμε μέτρα για τη συγκράτηση του δημοσίου χρέους εντός του προβλεπόμενου στόχου.Η Αλβανική κυβέρνηση παραμένει αισιόδοξη σε σχέση με την εκτίμηση για ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας, κατά 4%, το τρέχον έτος”.

Ναι καλά διαβάσατε, με +4% τρέχει ο ρυθμός ανάπτυξης στην Αλβανία όταν η χώρα μας βυθίζεται σε ύφεση διαρκείας, με τις συγκρίσεις να προκαλούν μελαγχολία.

Διαβάστε επίσης :

Οικονομία Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε