Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

10 διάσημοι που μετά τη δόξα έγιναν αγνώριστοι

10 διάσημοι που μετά τη δόξα έγιναν αγνώριστοι

Δέκα διάσημοι του Χόλιγουντ που έκαναν extreme makeover μετά την αναγνωρισιμότητά τους. Δείτε πώς ήταν πριν γίνουν διάσημοι.

Η ανταγωνιστικότητα, οι υψηλές απαιτήσεις στο Χόλιγουντ και το “κυνήγι” της αψεγάδιαστης ομορφιάς και αιώνιας νεανικότητας, κάνει τις διάσημες και τους διάσημους να γίνονται άλλοι άνθρωποι με την πάροδο του χρόνου.

Πλαστικές επεμβάσεις για τέλειο πρόσωπο, λιπογλυπτική για το ιδανικό σώμα, φάρμακα και μάσκες ομορφιάς κρίνονται πια απαραίτητες αν θέλουν οι διάσημες του Χόλιγουντ, να παραμείνουν για πάντα… διάσημες! Ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα και τηλεπερσόνες ξοδεύουν κάθε χρόνο χιλιάδες δολάρια για την περιποίησή τους.

Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις δεν ήταν αρκετές πλαστικές επεμβάσεις, αλλά ολική μεταμόρφωση “χρειάστηκαν” να κάνουν οι celebrities του παρακάτω βίντεο. Lady Gaga, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Miley Cyrus, Tom Hardy και Zac Efron έγιναν αγνώριστοι για να καταφέρουν να έχουν την εμφάνιση που έχουν σήμερα και γνώρισε το κοινό που τους παρακολουθεί.

Πίσω από την “τέλεια ομορφιά”, υπάρχει όμως το “τέλειο χέρι” του πλαστικού χειρουργού…

Δείτε στο βίντεο απίστευτες μεταμορφώσεις δέκα διασήμων που άλλαξαν άρδην μετά την αναγνωρισιμότητά τους.

Πηγή βίντεο: TheTalko

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις