Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

12χρονο κοριτσάκι τραγουδά με διάσημο καλλιτέχνη και η φωνή της τον γονατίζει… [vid]

12χρονο κοριτσάκι τραγουδά με διάσημο καλλιτέχνη και η φωνή της τον γονατίζει… [vid]

Μπορεί να είναι διάσημος καλλιτέχνης στην χώρα του, ωστόσο στο άκουσμα της εκπληκτικής φωνής του 12χρονου κοριτσιού, δεν διστάζει να υποκλιθεί στο ταλέντο της. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο – Η φωνή της θα σας μαγέψει!

Η Amira Willighagen μπορεί να είναι ακόμα πολύ μικρή αλλά το ταλέντο της στο τραγούδι είναι μεγάλο. Το 12χρονο κοριτσάκι από την Ολλανδία κέρδισε το talent show της χώρας της, Holland’s Got Talent όταν ήταν μόλις 9 χρονών.

Σήμερα, είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και η φωνή της μαγεύει το κοινό, που δεν μπορεί να πιστέψει ότι παρά την μικρή της ηλικία έχει μία τόσο ώριμη και μελωδική φωνή.

Ο Patrizio Franco Buanne από την Αυστρία έτυχε να την ακούσει σε συναυλία της και θαύμασε το ταλέντο της. Μάλιστα, της πρότεινε να τραγουδήσουν μαζί και το κοριτσάκι δέχτηκε αμέσως.

Αυτό όμως που είναι εντυπωσιακό είναι ότι στη συναυλία του, το κοινό ενθουσιάστηκε με το μικρό κοριτσάκι και σηκώθηκε να το χειροκροτήσει ενώ ο Patricio δίχως κόμπλεξ, λύγισε τα γόνατα του ως ένδειξη θαυμασμού προς την Amira και υποκλίθηκε στο ταλέντο της.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε