Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

20 φωτογραφίες γάμων που είναι τραγικές – Η 10η θα σας αφήσει άφωνους!

20 φωτογραφίες γάμων που είναι τραγικές – Η 10η θα σας αφήσει άφωνους!

Ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα – σταθμός στη ζωή ενός ζευγαριού είναι ο γάμος. Η συγκίνηση και η χαρά τόσο για την άνδρα όσο και για την γυναίκα είναι τόσο μεγάλη, αφού ενώνονται με τα αιώνια δεσμά.

Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι οι άντρες παντρεύονται ειδική κατηγορία γυναικών; Οι άντρες προτιμούν όχι ακριβώς ειδική κατηγορία γυναικών, αλλά γυναίκες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που τους εμπνέουν να οδηγηθούν σε γάμο. Ο John T. Molloy διεξήγαγε έρευνα, και κατέληξε σε μερικά χρήσιμα συμπεράσματα. ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2000 και κατέληξε σε 6 βασικά συμπεράσματα.

Η πρωταρχική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα σε μια γυναίκα που παντρεύεται και σε μια άλλη που δεν παντρεύεται είναι η εξής: «Οι γυναίκες που παντρεύονται επιμένουν στο γάμο. Δεν ικανοποιούνται με τίποτα λιγότερο».

«Οι γυναίκες που παντρεύονται φροντίζουν να μη χάνουν το χρόνο τους σε σχέσεις που δεν έχουν μέλλον». Πολλές γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι είχαν σοβαρές σχέσεις, αλλά χώρισαν γιατί δεν είχαν προοπτική.

Το τρίτο συμπέρασμα της έρευνας έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί αναδεικνύει τη σημασία της αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης των γυναικών.

Τα παραμύθια, οι λαϊκοί μύθοι και τα κοινωνικά δεδομένα θέλουν τον άνδρα να γονατίζει και να κάνει πρόταση γάμου στην καλή του. Αλλά η ζωή καμιά φορά μπορεί και να τα φέρει αλλιώς και η γυναίκα να παίρνει τα ηνία.

Αυτή όμως η στιγμή, ο γάμος, που για τις περισσότερες γυναίκες είναι και η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους, αλλά και για πολλούς άντρες, μπορεί να… καταστραφεί.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε αστεία στιγμιότυπα που θα σας κάνουν να ξεκαρδιστείτε στα γέλια. Ο φωτογραφικός φακός τράβηξε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή σκηνές που θα σας μείνουν αξέχαστες!

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε