Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Αεροσυνοδός στα πρόθυρα νευρικής κρίσης – Τα έκανε άνω κάτω στο JFK

Ο Στίβεν Σλέϊτερ που έκανε άνω κάτω ένα ολόκληρο αεροδρόμιο

Είναι 12 το μεσημέρι της Δευτέρας στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου. Η πτήση 1052 από το Πίτσμπουργκ μόλις έχει προγειωθεί. ‘Ολα φαίνονται ήσυχα.

Φαίνονται όμως και δεν είναι. Ενας από τους 100 επιβάτες είναι λίγο ανυπόμονος. Παρά το γεγονός οτι δεν έχει επιτραπεί ακόμα στους επιβάτες να σηκωθούν από τις θέσεις τους μια κυρία βιάζεται…
‘Εχει σηκωθεί και βγάζει από το ντουλαπάκι τις βαλίτσες της. Ευγενικά ο αεροσυνοδός Στίβεν Σλέϊτερ, 38 ετών, την πλησιάζει και της ζητάει να καθίσει πίσω στο κάθισμά της και να περιμένει όπως όλοι οι άλλοι επιβάτες.

Εκείνη όμως είναι ανένδοτη και η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για τον 38χρονο αεροσυνοδό, είναι οτι τον χτυπάει στο κεφάλι με μια βαλίτσα δεν του ζητάει συγγνώμη και τον βρίζει με τον πιο αισχρό τρόπο.

Τότε ο Σλέϊτερ, πηγαίνει στο μικρόφωνο των αναγγελιών βρίζει όλους τους επιβάτες, ξεχωρίζοντας βεβαίως την κυρία την οποία “στόλισε” δεόντως, παίρνει μερικές μπύρες από το ψυγείο και κάνει το εξής:

Ανοίγει την πόρτα του αεροπλάνου και πατάει το κουμπί που ανοίγει την τσουλήθρα που ενεργοποιείται σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης και “τσουλάει” έξω από το αεροπλάνο!

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρώτα πέταξε έξω τις βαλίτσες του και στην συνέχεια είπε: “Πάνε 28 χρόνια στη δουλειά”.

Ο Σλέϊτερ έφυγε από το αεροδρόμιο ανενόχλητος και συνελήφθη λίγο αργότερα στο σπίτι του στο Κουίνς.
Μάλιστα οι αστυνομικοί λένε οτι όταν έφτασαν στο σπίτι του και τους άνοιξε την πόρτα φαινόταν σα να είχε μόλις διακόψει
ερωτική πράξη!


Τώρα είναι αντιμέτωπος με 7 χρόνια φυλάκισης.

Η εταιρεία περιορίστηκε να ανακοινώσει οτι ο υπάλληλός της είχε μια κακή ημέρα…

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε