Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Ακολούθησε το GPS και βγήκε … 3.000 χιλιόμετρα λάθος! – Βρέθηκε από το Βέλγιο στην Κροατία!

Ακολούθησε το GPS και βγήκε … 3.000 χιλιόμετρα λάθος! – Βρέθηκε από το Βέλγιο στην Κροατία!

Αυτό και αν είναι απ’ τα απίστευτα. Μια ηλικιωμένη γυναίκα είχε τόσο τυφλή εμπιστοσύνη στο gps του αυτοκινήτου της που … έφτασε να διασχίσει τη μισή Ευρώπη για να καταλάβει επιτέλους ότι πήγαινε λάθος. Ακολουθώντας τον πλοηγό αντί για διαδρομή 60 χλμ έκανε τελικά 3.000 χιλιόμετρα!

Την είδηση δημοσιεύει η Daily Mail. Η Σαμπίν Μορό από το Βέλγιο ήθελε να παραλάβει μια φίλη της από τον σταθμό του τρένου που βρισκόταν 60 χιλιόμετρα μακρυά απ’ το σπίτι της.
Μπήκε στο αμάξι και για να μην χαθεί έβαλε μπροστά τον πλοηγό και άρχισε να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του.
Η γυναίκα έκανε όμως κάπου ένα λάθος. Δεν έστρυψε σε μια διασταύρωση όπως έπρεπε και βρέθηκε στην εθνική. Χωρίς να δώσει και πολύ σημασία εξακολούθησε να ακολουθεί τις οδηγίες του gps που μάλλον είχε κάποιο πρόβλημα και έτσι άρχισε να διασχίζει τις χώρες τη μια μετά την άλλη.
Μπήκε πρώτα στη Γερμανία, στη συνέχεια στην Αυστρία… αλλά δεν έδινε και πολύ σημασία. Αυτό γιατί δεν μιλάει άλλη γλώσσα εκτός από γαλλικά και έτσι οι πινακίδες δεν της έλεγαν και… πολλά.
Άρχισε να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά όταν μπήκε στη Σλοβενία και άρχισε να βλέπει και πινακίδες με κυριλλικά γράμματα, αλλά και πάλι εμπιστεύτηκε τις οδηγίες του gps…
Τελικά … κατέληξε στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας!

Εκεί την εντόπισε η αστυνομία…
Ήταν μια χαρά (κατά τα άλλα) στην υγεία της, απλά κάπως κουρασμένη. Είπε στους αστυνομικούς ότι κατάλαβε ότι ίσως κάτι δεν πάει καλά, αλλά έπρεπε να εμπιστευτεί το gps για να μην… χαθεί.
Στη διαδρομή που κράτησε… λίγο παραπάνω δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα, όταν κουραζόταν έκανε στην άκρη του δρόμου και έπαιρνε έναν υπνάκο.
Πως … κατάφερε όμως να μην αντιληφθεί ότι είχε αλλάξει τόσες χώρες, ότι η… πλάινη πόλη στην οποία πήγαινε αρχικά δεν απέχει… μέρες κλπ δεν μπόρεσε να το εξηγήσει. Είπε απλά ότι εμπιστεύτηκε το gps.
Η Σαμπίν Μορό πάντως ομολογεί ότι πρόσεξε στο δρόμο πινακίδες με ονομασίες όπως Φραγκφούρτη κλπ, αλλά ήταν τόσο απορροφημένη στην οδήγηση που απλά πάτησε γκάζι και συνέχισε…
Τελικά έκανε … 60 ώρες ταξίδι! Μάλιστα επέστρεψε στο σπίτι της την ώρα που ο γιος της που την αναζητούσε ήταν έτοιμος να δηλώσει εξαφάνιση στην αστυνομία.

Διαβάστε επίσης:
13χρονος οδήγησε 800 χλμ για να βρει την οικογένειά του

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε