Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτη πλάκα άνδρα στη γυναίκα του! Δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε στο παιδί τους!

Απίστευτη πλάκα άνδρα στη γυναίκα του! Δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε στο παιδί τους!

Η πιο πετυχημένη φάρσα ενός μπαμπάς στη σύζυγό του που έλειπε για δουλειά. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή της που δεν μπορούσε να πιστέψει τι έκανε στο παιδί τους!

Μια απίστευτη πρωταπριλιάτικη φάρσα έκανε ο Bobby Wesson στη γυναίκα του. Η πλάκα του έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης σε πολλούς μπαμπάδες εκεί έξω…

Η μαμά Rayena άφησε μόνο τον σύζυγό της με το παιδί τους στο σπίτι στην Αλαμπάμα, αφού έπρεπε να πάει σε μια δουλειά. Που να ‘ξερε όμως τι την περίμενε…

Κάποια στιγμή ο μπαμπάς έστειλε μέσω κινητού στην Rayena και της ζήτησε αν μπορούν να επαναπρογραμματίσουν τις οικογενειακές φωτογραφίες που είχαν κανονίσει να βγάλουν. Όταν εκείνη ρώτησε γιατί, αυτός της έστειλε μια απίστευτη φωτογραφία!

Τον μικρό Deacon και τον ίδιο με κουρεμένο μαλλί! “Τι έκανες στο παιδί μου; Πού πήγαν τα μαλλιά σας; Είσαι τρελός;” ήταν η πρώτη φάρσα της μητέρας που έπαθε ένα μικρό… σοκ.

Ο Bobby προσπάθησε να την καθησυχάσει όμως η Rayena ήταν έξαλλη και έτοιμη να σηκωθεί και να φύγει από εκεί που ήταν προκειμένου να πάει σπίτι και να δει τι συμβαίνει.

Λίγο αργότερα, ο Bobby για να αποφύγει το… εγκεφαλικό της γυναίκας του, της έστειλε άλλη μία φωτογραφία που αποδείχθηκε τελικά ότι κανείς δεν είχε κουρευτεί και όλα αυτά ήταν μέρος μιας απίστευτης πλάκας που αποφάσισε να της κάνει ενόψει της Πρωταπριλιάς.

Η φάρσα του έγινε viral:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε