Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Απίστευτο! Ινδός ζει χωρίς φαί και νερό από το 1940

Απίστευτο! Ινδός ζει χωρίς φαί και νερό από το 1940
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.04.2010 | 23:20
Πρώτη δημοσίευση: 29.04.2010 | 23:20

Ινδός υποστηρίζει ότι δεν έχει φάει και δεν έχει πιεί νερό για τουλάχιστον 70 χρόνια και επιβιώνει χάρη στην «πνευματική δύναμη». Δείτε το βίντεο.

Ο 82χρονος Πραχλάντ Τζανί ισχυρίζεται ότι από το 1940 σταμάτησε να τρώει και να πίνει. Κι όταν τον ρωτούν πως επιβιώνει, δε διστάζει να αποκαλύψει ότι τον κρατά στη ζωή μια γυναικεία θεότητα η οποία τον τροφοδοτεί με ελιξίριο μέσω του ουρανίσκου του!

Η περίπτωση του Τζανί, όπως άλλωστε συμβαίνει σε ανάλογα περιστατικά, διχάζει. Άλλοι τον θεωρούν κινητό θαύμα άλλοι τρελό. Τώρα όμως έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας του! Επιστήμονες τον εξετάζουν σε κλινική του κρατιδίου Γκουτζαράτ, αναζητώντας το… μυστικό του ώστε να το αποκαλύψουν σε στρατιώτες και απλούς πολίτες.

«Εάν όσα ισχυρίζεται, επαληθευθούν, θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις στον χώρο της ιατρικής επιστήμης, θα μπορούμε να εκπαιδεύουμε τους ανθρώπους ώστε να επιβιώνουν σε ακραίες, αντίξοες συνθήκες», δήλωσε χαρακτηριστικά o δρ. Ιλαβαζχάγκαν, διευθυντής του Ινστιτούτου Φυσιολογίας και Συγγενών Επιστημών των ινδικών ενόπλων δυνάμεων.

Ήδη ο Πραχλάντ παρακολουθείται έξι μέρες. Και σε αυτό το διάστημα δεν έχει φάει ούτε έχει πιεί τίποτα, παρόλα αυτά παραμένει… ακμαίος. Προκειμένου, πάντως, να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, θα πρέπει να περάσουν τουλάχιστον 15 μέρες.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων δε μπορεί να ζήσει χωρίς φαγητό για περισσότερες από 50 μέρες. Η δε μεγαλύτερη διάρκεια απεργίας πείνας είναι 74 μέρες.   Διαδώστε αυτό το άρθρο