Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Απίστευτο βίντεο: Έμαθε ότι θα γίνει παππούς, παίζοντας ένα παιχνίδι παντομίμας!

Απίστευτο βίντεο: Έμαθε ότι θα γίνει παππούς, παίζοντας ένα παιχνίδι παντομίμας!

Αναμφισβήτητα, δεν υπάρχει πιο συγκινητική στιγμή για ένα νιόπαντρο ζευγάρι, όταν μαθαίνει ότι σε λίγους μήνες πρόκειται να έρθει ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Ωστόσο, η χαρά είναι σίγουρα διπλή για τον παππού, καθώς το μωρό αναμένεται να πάρει το όνομα του.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε την απίστευτη στιγμή που ένας άνδρας μαθαίνει ότι σύντομα θα γίνει παππούς. Η κόρη τους, Alexa Goolsby και ο σύντροφος της, όμως, αποφάσισαν να ανακοινώσουν το ευτυχές γεγονός, μέσω ενός παιχνιδιού παντομίμας. Πρόκειται για το «whisper challenge», όπου στόχος του παιχνιδιού, είναι ο παίχτης που φοράει ακουστικά να «διαβάσει» επιτυχώς τα χείλη του άλλου παίχτη.

Η γιαγιά κατάλαβε αμέσως την χαρμόσυνη είδηση, όμως, ο παππούς δυσκολεύτηκε λιγάκι. Η περίφημη φράση ήταν ότι «πρόκειται να γίνω παππούς». Όταν, φυσικά, ο παππούς βρήκε τη φράση, του πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να καταλάβει τι συμβαίνει, καθώς η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Έπειτα, έβγαλε τα ακουστικά και έτρεξε αμέσως να αγκαλιάσει τόσο την κόρη του, όσο και τον σύζυγο της.
Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε