Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αθώος ο βιαστής που…υπνοβατούσε!

Ο υπνοβάτης βιαστής!
Ο υπνοβάτης βιαστής!

 

Αυτή κοιμότανε ενώ αυτός της έκανε “έρωτα” χωρίς να το ξέρει…δηλαδή την βίασε.

 

Ένας 29χρονος άνδρας που έκανε έρωτα με μία γυναίκα, ενώ αυτή κοιμόταν, αθωώθηκε από τους ενόρκους του δικαστηρίου όταν ομολόγησε ότι ήταν υπνοβάτης και δεν είχε συναίσθηση του τι ακριβώς έκανε.
 
Πρόκειται για τον Τρεντ Πόμπαρ, από το Katherine Northern του της Βόρειας Επικράτειας της Αυστραλίας, ο οποίος και ομολόγησε στους ενόρκους την πράξη του, προσθέτοντας όμως, ότι είναι υπνοβάτης με προϊστορία και δεν έχει συνείδηση του τι κάνει όταν κοιμάται.
 
Το περιστατικό έγινε τον Ιανουάριο του 2009, όταν, σύμφωνα με τον δημόσιο κατήγορο, ο κατηγορούμενος μαζί με φίλους του είχε καταναλώσει δύο ντουζίνες κουτάκια μπύρα, ρούμι, και αρκετά ποτήρια με κόκκινο κρασί!
Συνολικά, όπως παραδέχθηκε και ίδιος, είχε πιει πάνω από 55 ποτά και στη συνέχεια μαζί με τρεις άλλους φίλους του πέρασε έξω από το σπίτι της γυναίκας που κατηγορούνταν ότι βίασε.
 
Αναφερόμενος στο περιστατικό του βιασμού, ο 29χρονος είπε στο δικαστήριο ότι, δεν θυμάται απολύτως τίποτα, μέχρι που ο σύντροφος της γυναίκας που κατηγορούνταν ότι βίασε, τον έπιασε από τα πόδια και, στην κυριολεξία, τον έσυρε έξω από το σπίτι.
 
Το θύμα από την πλευρά της είπε στο δικαστήριο ότι έπεσε στο κρεβάτι να κοιμηθεί γυμνή και όταν ξύπνησε βρήκε τον κατηγορούμενο να κάνει έρωτα μαζί της. Καθοριστική ήταν και η μαρτυρία της γυναίκας του 29χρονου, η οποία είπε ότι θυμάται περιπτώσεις που ο άνδρας της σηκώνονταν τη νύχτα από το κρεβάτι και ουρούσε στο συρτάρι ενός κομοδίνου ή έκανε μπάνιο, χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται τίποτα.
 
Σε μια περίπτωση μάλιστα, ενώ κοιμόταν και ροχάλιζε έκανε ταυτόχρονα και έρωτα μαζί της, χωρίς την επόμενη μέρα να θυμάται το περιστατικό. Η ίδια πρόσθεσε ότι όλα αυτά, για τα οποία κατηγορείται ο άνδρας της, οφείλονται στην υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
 
Ο δημόσιος κατήγορος υποστήριξε ότι η απώλεια μνήμης του κατηγορουμένου δεν οφείλεται στην υπνοβασία, αλλά στο γεγονός ότι πίνει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.
 
 
 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε