Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Αυτή είναι η ράτσα σκύλων που κινδυνεύει να εξαφανιστεί!

Αυτή είναι η ράτσα σκύλων που κινδυνεύει να εξαφανιστεί!

Σίγουρα δεν είναι όλα τα ζώα το ίδιο. Δεν έχουν όλα συναίσθηση των κινδύνων. Σίγουρα όμως η συγκεκριμένη ράτσα σκύλων είναι κάτι τόσο σπάνιο, που δεν πρέπει να εξαφανιστεί…

Πόσες φορές δεν έχετε αναγκαστεί να μειώσετε ταχήυτητα ενώ οδηγείτε, γιατί βλέπετε ένα ζωάκι μπροστά σας; Υπάρχουν όμως φορές, που ζώα, όπως τα σκυλάκια στο βίντεο που ακολουθεί, που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον κίνδυνο και διασχίζουν ανέμελα τον δρόμο. Αλλά… προσέξτε καλύτερα το βίντεο. Δεν είναι απλά σλάκια, αλλά σκυλάκια μίας ιδιαίτερα σπάνιας ράτσας που κινδυνεέι άμεσα να εξαφανιστεί.

Όταν βλέπεις ένα σκυλάκι, και όχι συνολικά 13 όπως θα δείτε στο βίντεο, ναι, αξίζει τον κόπο να μειώσεις ταχύτητα. Πρόκειται για τα African painted dogs, μία ιδιαίτερα σπάνια ράτσα σκύλων, και το βίντεο είναι από ένα μεγάλο Πάρκο στη Ζιμπάμπουε.

Δείτε το βίντεο

Τα συγκεκριμένα σκυλιά συναντώνται στην υποσαχάρια Αφρική, και θεωρούνται πρόγονος όλων των υπόλοιπων φυλών σκύλων που υπάρχουν. Οι απόψεις των επιστημόνων για την σχέση τους με τους λύκους διίστανται. Σύμφωνα με τις επίσημες καταγραφές, σήμερα υπάρχουν περίπου 6.000 τέτοιοι σκύλοι, και αποτελούν “σήμα κατατεθέν” της Ζιμπάμπουε. Δείτε μερικές ακόμη εντυπωσιακές φωτογραφίες από το πραγματικά πολύ σπάνια ράτσα σκύλου.

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε