Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αυτός είναι ο Κουασιμόδος – Ο γλυκός σκύλος με την καμπούρα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Αυτός είναι ο Κουασιμόδος – Ο γλυκός σκύλος με την καμπούρα που έχει τρελάνει το διαδίκτυο!

Σε αυτό το βίντεο που αλιεύσαμε από το Youtube, θα γνωρίσετε ένα σκύλο με μοναδική εμφάνιση, καθώς έχει κοντή σπονδυλική στήλη. Ωστόσο, έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου!

Το γερμανικό ποιμενικό πάσχει από μια σπάνια πάθηση, που ονομάζεται «Short Spine Syndrome», δεδομένου ότι οι σπόνδυλοι του έχουν συμπιεστεί και το σώμα του δεν έχει αναπτυχθεί σωστά. Όπως θα δείτε και εσείς, ο σκύλος φαίνεται να μην έχει καθόλου λαιμό, καθώς το κεφάλι του ενώνεται κατευθείαν με την καμπούρα του.

Ο αξιολάτρευτος 4χρονος σκύλος εντοπίστηκε στο Κεντάκι και μεταφέρθηκε στο καταφύγιο διάσωσης αδέσποτων ζώων «Secondhand Hounds» στη Μινεσότα (ΗΠΑ). Μάλιστα, οι εργαζόμενοι του κέντρου, τον ονόμαζαν «Quasimodo», ενώ τον φωνάζουν χαϊδευτικά ως Quasi, λόγω του μυθικού ήρωα από το μυθιστόρημα του Γάλλου συγγραφία, Βίκτωρ Ουγκώ.

Παρόλο που το πρόβλημα του, δεν μπορεί να αποκατασταθεί με χειρουργική επέμβαση, ο Quasi βρίσκεται κάτω από την φροντίδα των ειδικών του κέντρου, καθώς είχε μερικές πληγές από κολάρο, αλλά και στην ουρά του.

Αν και η κινητικότητα του κεφαλιού του είναι περιορισμένη, ωστόσο, δεν του προκαλεί πόνο, ενώ οι υπάλληλοι εκτιμούν ότι θα έχει ένα φυσιολογικό προσδόκιμο ζωής. Σημειώνεται, τέλος, ότι είναι ένα από 13 σκυλιά σε όλο τον κόσμο που πάσχουν από το εν λόγω σύνδρομο! Μάλιστα, έχει και δική του σελίδα στο facebook/quasithegreat, όπου πάνω από 85.000 φίλους, για να βρεθεί ο υποψήφιος που θα θελήσει να τον υιοθετήσει.
Δείτε το βίντεο:

 

Joy = playing with some friends at the office!

Posted by Quasi The Great on Monday, February 8, 2016

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε