Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Διαβάζει όρκους αγάπης στον 4χρονο γιο του μέλλοντα συζύγου της. Η αντίδρασή του συγκίνησε τους πάντες

Διαβάζει όρκους αγάπης στον 4χρονο γιο του μέλλοντα συζύγου της. Η αντίδρασή του συγκίνησε τους πάντες

Η απίστευτα συγκινητική στιγμή που ένας 4χρονος ξεσπά σε κλάματα και αγκαλιάζει τη νέα του μαμά. Δείτε το βίντεο με τον γάμο που κάνει τώρα τον γύρο του διαδικτύου.

Ένα αξιολάτρευτο μικρό αγόρι δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση του, όταν η μέλλουσα σύζυγος του πατέρα του, διάβασε σε αυτόν «όρκους αγάπης».

Ο λοχίας, Joshua Newville και η Emily Leehan ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια λαμπερή τελετή. Ο τετράχρονος γιος του Joshua από προηγούμενο γάμο, ο Gage, έμεινε έκπληκτος όταν η μητριά του, άρχισε να διαβάζει για αυτόν τρυφερά λόγια. Σε μια συγκινητική έκφραση αγάπης, είπε στο παιδί: «Μπορεί να μην σου έδωσα το δώρο της ζωής, αλλά η ζωή σίγουρα μου έδωσε το δώρο σου».

Αμέσως ο Gage άρχισε να βάζει τα κλάματα και το ζευγάρι τον παρηγορούσε με αγκαλιές και φιλιά. Η ομιλία της Emily, απευθυνόμενη στον Gage, ξεκίνησε ως εξής: “Θέλω να είσαι ασφαλής και να είσαι καλός άνθρωπος”. Ενώ συνέχισε: “Ξέρω ότι εσύ και εγώ είμαστε ξεροκέφαλοι, αλλά ελπίζω με όλη μου την καρδιά ότι καθώς μεγαλώνουμε, θα καταλαβαινόμαστε και θα συνειδητοποιήσεις ότι ό,τι έχω κάνει για σένα, το έκανα μόνο και μόνο γιατί είναι το καλύτερο για σένα”.

Το viral βίντεο δείχνει τη στιγμή που ο 4χρονος γιος του ναυτικού ξεσπά σε δάκρυα και αγκαλιάζει τη νέα μητέρα του.  Δείτε το:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε