Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Δίγαμη "καλλονή" παράτησε και τον δεύτερο της σύζυγο λίγο μετά το μήνα του μέλιτος

Δίγαμη `καλλονή` παράτησε και τον δεύτερο της σύζυγο λίγο μετά το μήνα του μέλιτος
Η... γυναίκα - αράχνη....
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 04.04.2011 | 10:27
Πρώτη δημοσίευση: 04.04.2011 | 10:07

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως η 40χρονη γυναίκα - αράχνη, κατάφερε να τυλίξει στον ιστό της τρείς άνδρες και να τους παρατήσει και τους τρείς!

Η 40χρονη Σάρον Μπρόντλεϊ είχε παντρευτει το 2004 τον πρώτο της άνδρα. 'Ομως χώρισαν το 2008 μετά από κατηγορίες για κακοποίηση.

Διαζύγιο όμως δεν είχε πάρει και ο έρωτας της χτύπησε πάλι την πόρτα. Ο "τυχερός" ήταν 20 χρόνια μικρότερός της. Τον παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και πήγαν και ταξίδι του μέλιτος. Λίγο πριν όμως την θρησκευτική τελετή του έστειλε ένα γραπτό μηνυμα: "Συγγνώμη αλλά δεν μπορώ να σε ξαναδώ".

Το χτύπημα για το νεαρό ήταν μεγάλο. Ακόμα μεγαλύτερο όμως ήταν το χτύπημα όταν έμαθε οτι υπήρχε και άλλος άνδρας στη ζωή της.

Φυσικά και έκανε καταγγελία στην αστυνομία και η Μπρόντλεϊ καταδικάστηκε σε ένα χρόνο κοινωνική εργασία.

Ο πρώτος της άνδρας ο οποίος υποστηρίζει οτι είναι παθολογική ψεύτρα - το είχε κατηγορήσει οτι την κακοποιούσε - είπε οτι ουδέποτε σήκωσε χέρι επάνω της και οτι έψαχνε μια δικαιολογία να τον εγκαταλείψει. Μάλιστα είπε οτι η καταδίκη της ήταν μικρή σε σχέση με όσα έχει κάνει σε όχι έναν όχι δυο αλλά τρείς άνδρες σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

   Διαδώστε αυτό το άρθρο