Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Εκείνη γεννούσε και η αδερφή της έβγαζε σέλφι [vid]

Εκείνη γεννούσε και η αδερφή της έβγαζε σέλφι [vid]

Αυτές οι αδερφές πάνε παντού μαζί. Η φωτογραφία κατά τη διάρκεια του τοκετού με τη μία να ταλαιπωριέται και την άλλη να χαμογελά, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Κοιτάξτε το μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο αυτής της νεαρής γυναίκας! Ποιος είναι πίσω από αυτήν; Είναι η μικρότερη αδελφή της κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η Kat Armmenariz και η αδερφή της Kimberly αγαπιούνται πολύ και έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση, αφού από πολύ μικρές πήγαιναν παντού μαζί. Τώρα οι δυό τους έχουν μεγαλώσει, έχουν αποκτήσει η κάθεμία της δικής οικογένεια και ακόμα και τη στιγμή του τοκετού, η Kat ήθελε να είναι στο πλευρό της Kimberly.

Στο παρακάτω βίντεο, η Kimberly κρατάει το νεογέννητο αγόρι της, ενώ δίπλα η αδερφή της, Kat, δηλώνει ότι δεν μπορεί να το πιστέψει ότι η φωτογραφία που δείχνει την ίδια χαμογελαστή και την αδερφή της να παλεύει να γεννήσει, θα γινόταν viral. Eξηγεί μάλιστα ότι ήθελε να καταγράψει αυτές τις στιγμές που θα θυμούνται και οι δύο για πάντα, ενώ ξεκαθαρίζει στο Inside Edition: «Ήθελα να συλλάβω τη στιγμή, είμαι φωτογράφος».

Και κάπως έτσι η κίνησή της δικαιολογείται… Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε