Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Εξανάγκαζε τα παιδιά του να ζουν σε σπηλιές

Εξανάγκαζε τα παιδιά του να ζουν σε σπηλιές
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.05.2010 | 19:45
Πρώτη δημοσίευση: 29.05.2010 | 19:34

Πέντε παιδιά από την Κολομβία, ηλικίας από 8 μηνών έως 11 ετών, που ο πατέρας τους τα ανάγκαζε να ζουν σε σπηλιές από τότε που γεννήθηκαν, ανακαλύφθηκαν στα ανατολικά της χώρας.

"Καθώς δεν είχαν έρθει ποτέ σε επαφή με τον έξω κόσμο, δεν ήταν εύκολο να τα βγάλουμε και να τα καθαρίσουμε. Οταν ανοίξαμε την τηλεόραση έφυγαν τρέχοντας", δήλωσε ένα μέλος της πολιτικής προστασίας που πήρε μέρος στην επιχείρηση διάσωσης των παιδιών.

Η επιχείρηση έγινε στις 14 Μαΐου στην πόλη Τουρμέκε, 90 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Μπογκοτά. Τρία από τα παιδιά, ηλικίας 8 μηνών, 3 ετών και 6 ετών βρέθηκαν ξαπλωμένα σε μία σπηλιά, το ένα κοντά στο άλλο για να ζεσταίνονται. Κοντά τους, σε μία άλλη σπηλιά, βρέθηκαν τα άλλα δύο μεγαλύτερα παιδιά. 

"Τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους, εκτός από ένα κοριτσάκι ηλικίας 2,5 ετών που διακομίστηκε σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο", καθώς υπέφερε από σοβαρό υποσιτισμό, δήλωσε η δήμαρχος του Τουρμέκε. 

Ο πατέρας, που προφανώς αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα, και η σύζυγός του εξαφανίστηκαν μετά την επιχείρηση διάσωσης των παιδιών.    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook