Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έμεινε παράλυτος από τον τραυματισμό του σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο 23χρονος Γερμανός που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής δεν θα ξαναπερπατήσει κανονικά, δήλωσε σήμερα ο γιατρό του.

Ο Σάμουελ Κοχ, που προσπάθησε να κάνει μία τούμπα πάνω από ένα κινούμενο αυτοκίνητο και χτύπησε στην οροφή του οχήματος με το κεφάλι του, υποβάλλεται ακόμα σε θεραπεία σε μία κλινική για παραπληγικούς στην Ελβετία.

Κατά τη διάρκεια του άλματός του πάνω από ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του στην γερμανική τηλεοπτική εκπομπή “Στοιχηματίζω ότι…;” (Wetten, Dass…?) στις 4 Δεκεμβρίου ο Κοχ χτύπησε στην οροφή του αυτοκινήτου με το κεφάλι και στη συνέχεια έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρό τραυματισμό στον αυχένα.

Το ατύχημα του νεαρού μεταδόθηκε απευθείας σε ζώνη υψηλής τηλεθέασης από το δεύτερο γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο.

“Δεν θα έχει ποτέ μία κανονική ζωή, όπως οι άνθρωποι που δεν έχουν υποστεί τραυματισμούς”, δήλωσε ο γιατρός Μίχαελ Μπάουμπεργκερ, που είναι επικεφαλής της κλινικής Νότβιλ. “Δεν θα περπατήσει κανονικά ποτέ ξανά”.

Οι γιατροί επιβεβαίωσαν άλλωστε ότι υπάρχουν σημάδια παράλυσης στα χέρια και τα πόδια του, όμως δήλωσαν ότι η κατάστασή του είναι σταθερή.

Ο Κοχ υπεβλήθη σε δύο εγχειρήσεις στη Γερμανία προτού μεταφερθεί στην Ελβετία, όπου βρίσκεται ακόμη στην εντατική.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε