Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έπαθε σοκ μόλις συνειδητοποίησε ότι έχασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι γάμου της – Δείτε τι ακολούθησε [vid]

Έπαθε σοκ μόλις συνειδητοποίησε ότι έχασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι γάμου της – Δείτε τι ακολούθησε [vid]

Η στενοχώρια της όταν συνειδητοποίησε ότι έχασε το δαχτυλίδι γάμου της, ήταν μεγάλη. Το έψαχνε για ώρες αλλά δεν το βρήκε πουθενά μέχρι που έγινε το… θαύμα!

Πόσες φορές έχετε χάσει πράγματα και δεν τα έχετε βρει ποτέ; Στην περίπτωση της Rachel Saldana έγινε κάτι ακόμη χειρότερο, αφού έχασε το διαμαντένιο δαχτυλίδι γάμου της όμως η ιστορία είχε αίσιο τέλος… Η Rachel έτρωγε σε ένα εστιατόριο στην Αλάσκα μέχρι τη στιγμή που όταν τελείωσε το γεύμα της, σηκώθηκε να φύγει και συνειδητοποίησε ότι έλειπε από το δάχτυλο της, το ακριβό δαχτυλίδι γάμου που της είχε χαρίσει ο άντρας της.

Αμέσως πανικοβλήθηκε και άρχισε με τη βοήθεια των υπαλλήλων του εστιατορίου, να το ψάχνει δεξιά και αριστερά χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η Rachel ύστερα από κάποιες ώρες, έχασε τελείως τις ελπίδες της και άφησε το κινητό της στην υπάλληλο που την εξυπηρέτησε, σε περίπτωση που το βρει.

Η υπάλληλος με το όνομα Patricia ήταν πεπεισμένη ότι το δαχτυλίδι δεν είχε χαθεί. Έτσι, έψαξε στην τουαλέτα του εστιατορίου για μία ακόμη φορά, αφού θυμήθηκε ότι η Rachel είχε αλλάξει την πάνα του μωρού της σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Και τότε έγινε το θαύμα! Βρήκε το δαχτυλίδι και πήρε αμέσως τηλέφωνο την Rachel να την ενημερώσει για τα ευχάριστα νέα!

Η Patricia παραδέχεται στην κάμερα ότι επειδή ήταν σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση σκέφτηκε να το κρατήσει ωστόσο αν είχε συμβεί σε εκείνη κάτι τέτοιο, θα ήθελε να της το επιστρέψουν.

Έτσι η Rachel έχει και πάλι πίσω το δαχτυλίδι της και η Patricia έκανε μια καλή πράξη χωρίς να περιμένει κάποιο αντάλλαγμα, αφού άλλωστε αυτό είναι το νόημα μιας ανιδιοτελούς πράξης.

 Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε