Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Φωτογράφος μετατρέπει την τρίχρονη κόρη του σε Wonder Woman! [pics,vid]

Φωτό απόboredpanda.com / instagram: joshrossiphoto
Φωτό απόboredpanda.com / instagram: joshrossiphoto

Ένας ταλαντιούχος φωτογράφος, το όνειρο της κορούλας του να γίνει… σούπερ ηρωίδα, η προετοιμασία μηνών, μερικές εκατοντάδες δολάρια κι ένα αποτέλεσμα εκπληκτικό! Ένα φωτογραφικό άλμπουμ που η μικρή Wonder Woman θα θυμάται σίγουρα για ολόκληρη τη ζωή της!

Ο Josh Rossi αποδείχθηκε πως είναι όχι απλά ένας καταπληκτικός φωτογράφος, αλλά ίσως κι ο πλέον… cool μπαμπάς! Γνωστός γεμάτες ρεαλισμό φωτογραφίες του, ο Josh εστιάζει κάθε φορά στην παραμικρή λεπτμέρεια για να κάνει κάθε φωτογραφία του να… θυμίζει πραγματικότητα!

Και κάπου εδώ έρχεται το όνειρο της τριών ετών κόρης του να γίνει η σούπερ ηρωίδα Wonder Woman. Ο μπαμπάς της, λοιπόν, αποφάσισε να… ξεπεράσει τον εαυτό του, ξοδεύοντας 1.500 δολάρια για χειροποίητα κοστούμια και αξεσουάρ για να δημιουργήσει την απόλυτη στολή για το Halloween.

Το φωτογραφικό άλμπουμ που δημιούργησε με την τρίχρονη -Wonder Woman- κόρη του είναι σίγουρο πως θα της εμίνει αξέχαστο. Όπως θα μείνει αξέχαστο και στον ίδιο, αφού χρειάστηκαν μήνες προετοιμασίας για να σχεδιαστεί η κάθε λεπτομέρεια στην εντέλεια.

Δείτε τις εκπληκτικές φωτογραφίες που είναι δημοσιευμένες στον λογαριασμό του στο Instagram και… μπόνους ένα βίντεο από τις προετοιμασίες!

Πηγή: boredpanda.com

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε