Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Γέννησε τετράδυμα! Η πιθανότητα ήταν 1 στις 15 εκατομμύρια

Γέννησε τετράδυμα! Η πιθανότητα ήταν 1 στις 15 εκατομμύρια

Εκεί που περίμεναν ένα, τελικά η Bethani γέννησε τετράδυμα! Δείτε την αντίδραση των γονιών όταν τους το ανακοινώνει ο γιατρός.

H Bethani και ο Tim Webb έπεσαν από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι περιμένουν όχι δύο, ούτε τρία αλλά τέσσερα παιδιά μαζί! Ο γιατρός τους ανακοίνωσε ότι περιμένουν τετράδυμα αλλά κανείς δεν το πίστευε μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή.

Η μητέρα δεν μπορούσε να το πιστέψει και ο πατέρας, ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει στο γραφείο του γυναικολόγου. Τελικά, μετά από πολύ άγχος αλλά και ενθουσιασμό ήρθαν στον κόσμο τα τέσσερα τους παιδιά. “Με αγχώνει λίγο γιατί από εκεί που είχαμε στο μυαλό μας τον ερχομό ενός παιδιού, τελικά είναι τέσσερα αλλά είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά”, δήλωσε η Bethani και στο πλευρό της είχε τον στοργικό πατέρα, Tim.

Η Abigail, η Grace, η Emily και η Mckayla χαίρουν άκρας υγείας και οι γονείς τους θα τους βάψουν το ένα τους νύχι για να μπορούν να τις ξεχωρίσουν καθώς είναι ολόιδιες.

Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι οι πιθανότητες να γεννήσει μια γυναίκα τετράδυμα είναι 1 στις 15 εκατομμύρια. Η οικογένεια Webb είναι σίγουρα σπάνια!

Δείτε το βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε