Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά σε αυτoύς τους τύπους – Κτήρια που προκαλούν ίλιγγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά σε αυτoύς τους τύπους – Κτήρια που προκαλούν ίλιγγο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το όνομά του είναι Oleg Sherstyachenko και είναι ένας Ρώσος κασκαντέρ που στέκεται από τις άκρες τοποθεσιών που κόβουν την ανάσα ή σκαρφαλώνει και περπατά σε κτίρια που βρίσκονται σε ιλιγγιώδη ύψη.

Η τελευταία του τρέλα, ήταν να κάνει παρκούρ, πηδώντας από περβάζι σε περβάζι ενός ουρανοξύστη στο Ντουμπάι, χωρίς δίχτυ ασφαλείας. «Δεν φοβόμουν καθόλου, διότι σε τέτοιο ύψος, νιώθω σαν ένα πουλί στον αέρα» δήλωσε μιλώντας στην Daily Mail, προσθέτοντας ότι απλά απολαμβάνει τη ζωή, φτιάχνοντας παρόμοια βίντεο και τραβώντας φωτογραφίες.Όταν η βρετανική εφημερίδα τον ρώτησε αν συνειδητοποιούσε ότι ένα στραβοπάτημα μπορούσε να αποβεί μοιραίο, ο ίδιος απάντησε καταφατικά, γνωρίζοντας την επικινδυνότητα του εγχειρήματος του.

Αφού, λοιπόν, ανέβηκε με το ασανσέρ και στη συνέχεια με τα σκαλιά, έφθασε στον 43ο όροφο και την ταράτσα του ξενοδοχείου Sofitel, καταγράφοντας σε βίντεο τα παράλτομα του βήματα στις άκρες του κτιρίου.
Δείτε το βίντεο: 

Δείτε επίσης τους δύο χρήστες του Youtube,  Vadim Makhorov και Vitaly Raskalov που ανέβηκαν στον ουρανοξύστη Shanghai Tower, που είναι το δεύτερο υψηλότερο κτήριο στον κόσμο: 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε