Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Και όμως! Ο σκύλος κλείνει…πονηρά το μάτι στο αφεντικό του! [vid]

Και όμως! Ο σκύλος κλείνει…πονηρά το μάτι στο αφεντικό του! [vid]

Αυτός ο σκύλος πέρα από υπάκουος είναι και πολύ παιχνιδιάρης! Δείτε πώς καταφέρνει να κλείσει το μάτι στον ιδιοκτήτη του!

Υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο στο Youtube με σκύλους που κάνουν απίστευτα κόλπα που τους έχουν μάθει οι ιδιοκτήτες τους. Από τα πιο απλά κόλπα, όπως το να κάθονται στα πίσω άκρα τους ή να δίνουν τα χέρια τους, μέχρι και τα πιο δύσκολα, όπως να κάθονται ακούνητα και να κάνουν ότι είναι “πεθαμένα” ή να ανοίγουν πόρτες ή ψυγεία, ξετρελαίνουν το διαδίκτυο.

Στο παρακάτω βίντεο ο σκύλος καταφέρνει να κάνει κάτι που δεν το βλέπουμε συχνά! Με μία φράση του ιδιοκτήτη του, κλείνει το μάτι του πονηρά και το Ίντερνετ “υποκλίνεται”.

Το German Shepherd, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, δεν χορταίνει με τίποτα να περνάει χρόνο μαζί του και απολαμβάνει πάντα να μαθαίνει νέα κόλπα. Από όταν ήταν κουτάβι έδειχνε προθυμία να λαμβαίνει εκπαίδευση από το αφεντικό του και να παίζει παιχνίδια μαζί του. Έτσι, μεγαλώνοντας τού μάθαινε και πιο απαιτητικά κόλπα, σαν και αυτό παρακάτω, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ιτς τελευταίες ώρες.

Δείτε το:

Source: German Shepherd puppy learns how to wink by saskiagsd on Rumble

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε