Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κακή αναπνοή και χαλασμένα δόντια είχε ο Χίτλερ

Κακή αναπνοή και χαλασμένα δόντια είχε ο Χίτλερ
Αδόλφος Χίτλερ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 07.02.2010 | 13:04
Πρώτη δημοσίευση: 07.02.2010 | 13:04

Η έρευνα δείχνει πως ο Χίτλερ φοβόταν τους οδοντιάτρους και ήταν ευαίσθητος στον πόνο.

Ο Αδόλφος Χίτλερ είχε πιθανόν άσχημα χνώτα και χαλασμένα δόντια, σύμφωνα με μία γερμανίδα οδοντίατρο που μελέτησε το ιατρικό ιστορικό του ναζί δικτάτορα,αναφέρουν σημερινές πληροφορίες μέσων ενημέρωσης.

"Είναι πιθανό ότι ο Αδόλφος Χίτλερ να είχε πολύ άσχημη αναπνοή.Ετρωγε πολύ άσχημα και έπασχε από σήψη των δοντιών",παρατηρεί η οδοντίατρος Μενέβσε Ντέπρεμ-Χένεν στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Bild.

H oδοντογιατρός,όπως έγινε γνωστό,μελέτησε το οδοντιατρικό αρχείο του Χίτλερ προετοιμάζοντας το διδακτορικό της δίπλωμα που είχε τίτλο Οδοντίατρος του Διαβόλου.Οπως υποστηρίζει,από την ερευνα διαπιστώθηκε ότι ο δικτάτορας φοβόταν τους οδοντογιατρούς και ήταν "πολύ ευαίσθητος στο πόνο".

Είχε φωνάξει τον προσωπικό του οδοντίατρο Γιοχάνες Μπλάσκε στην καγκελαρία Ράϊχ οκτώ φορές για μία θεραπεία απονεύρωσης που συνήθως γίνεται με μία η δύο επισκέψεις,ενώ-σύμφωνα πάντα με το ιατρικό ιστορικό-είχε αφαιρέσει ένα γομφίο.


Ο Μπλάσκε,στρατηγός των SS,είχε θεραπεύσει εκτός από τον Χίτλερ και άλλους σημαντικούς ναζί αξιωματούχους για πολλά χρόνια,αλλά τα αρχεία για τους ασθενείς του πιστεύεται ότι εξαφανίστηκαν πριν από πολύ καιρό,γράφει η Bild.   Διαδώστε αυτό το άρθρο