Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κάποτε την κορόιδευαν για τη μαύρη επιδερμίδα της. Έγινε μοντέλο, και έριξε το ίντερνετ [pics]

Κάποτε την κορόιδευαν για τη μαύρη επιδερμίδα της. Έγινε μοντέλο, και έριξε το ίντερνετ [pics]

Η 19χρονη Khoudia Diop, μοντέλο -πλέον- από τη Σενεγάλη της Δυτικής Αφρικής κάποτε έπεφτε θύμα bullying εξαιτίας του χρώματος της επιδερμίδας της. Τώρα, όμως, πήρε την εκδίκησή της…

Κάποτε χλεύαζαν αυτή την 19χρονη, αποκαλώντας την “Σκοτεινή” και “Κόρη της Νύχτα”. Σήμερα δέχεται καθημερινά χιλιάδες θετικά σχόλια για τα απίστευτα καθηλωτικά χαρακτηριστικά της. Ο λογαριασμός της στο Instagram, όπου ανεβάζει συχνά φωτογραφίες, έχει πάρει πλέον φωτιά.

Η Khoudia Diop μεγάλωσε στο Παρίσι, και όπως εξομολογείται, στο παρελθόν είχε πέσει θύμα χλευασμού και εκφοβισμού εξαιτίας του απίστευτά μαύρου χρώματος της επιδερμίδας της. Όσο μεγάλωνε, προσπαθούσε να βρει τον δρόμο της, και να ξεφύγει από μία ζωή γεμάτη καταπίεση. Από την ηλικία των 17 άρχισε να φωτογραφίζεται ως μοντέλο για περιοδικά, και σύντομα κέρδισε τις εντυπώσεις.

 

 

Έχει πλέον μερικές εκατοντάδες followers στο instagram, και αποτελεί παράδειγμα για πολλούς και πολλές συνομίληκούς της. Όπως σημειώνει η ίδια, “αν είσαι ιδαίτερα τυχερός να είσαι διαφορετικός, μην αλλάξεις ποτέ!” Όπως αναφέρει η ίδια σε συνεντεύξεις της, “ακόμα και τώρα, κάποιοι άνθρωποι online κάνουν τα πικρόχολα σχόλια τους. Ωστόσο έμαθα να μην δίνω σημασία στους αρνητικούς ανθρώπους και να αγαπώ τον εαυτό μου όλο και πιο πολύ κάθε μέρα”.

Πλέον ζει στη Νέα Υόρκη και είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα. Στο Instagram αυτοσυστήνεται με χιούμορ ως η “θεά της μελανίνης” και δηλώνει πως θέλει να εμπνεύσει κάθε άνθρωπο να αγαπήσει τον εαυτό του και να μην δέχεται την παρενόχληση από όπου κι αν προέρχεται. “Θέλω ειδικά τα νέα κορίτσια να μάθουν πως είμαστε όλες θέες, μέσα και έξω. Το μήνυμα μου είναι πως, το πώς δείχνεις δεν έχει σημασία εφόσον νιώθεις όμορφη μέσα σου”.

 

 

 

 

 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε