Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Καταπληκτικό! Δέκα κόλπα που πρέπει να μάθετε στο σκύλο σας [vid]

Καταπληκτικό! Δέκα κόλπα που πρέπει να μάθετε στο σκύλο σας [vid]

Πώς να μάθετε τον σκύλο σας να κάνει εύκολα και αστεία κόλπα. Δείτε το βίντεο με τον κατάλληλο τρόπο εκπαίδευσης των σκύλων.

Οι σκύλοι χαίρονται να μαθαίνουν νέα κόλπα και να επιβραβεύονται για αυτό, αφού τους φέρνει κοντά με το αγαπημένο τους αφεντικό. Πώς όμως πρέπει να εκπαιδεύσουμε καταλλήλως τα σκυλιά μας;

Πριν μάθετε το οτιδήποτε στο σκύλο σας πρέπει να είστε σίγουροι ότι του παρέχετε καθημερινά την στοργή, αγάπη και φροντίδα που έχει ανάγκη. Από πολύ μικρό, μπορεί να αρχίσει να μαθαίνει απλά κόλπα για να οξύνει τον εγκέφαλό του, να μάθει να είναι υπάκουο και να “δένεται” με τον ιδιοκτήτη του.

Τα πιο απλά κόλπα που μπορεί να μάθει ένας σκύλος, είναι να έρχεται προς το μέρος σας ή να κάθεται στα πίσω πόδια του. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλα πιο… ενδιαφέροντα που μπορούν να φανούν συνάμα αστεία αλλά και χρήσιμα.

Να δίνει “high five”, να γυρνάει το σώμα του στο πάτωμα, να ανοιγοκλείνει πόρτες και να υποδύεται τον…πεθαμένο, είναι μερικά από τα κόλπα που προτείνει το παρακάτω βίντεο να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας.

Δείτε 10 κουλ κόλπα να μάθετε στο σκύλο σας:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε