Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

“Μαμά, μπαμπά είστε τυχεροί που είστε ζωντανοί”! Η creepy πλευρά από τα αγγελούδια μας! [pics]

“Μαμά, μπαμπά είστε τυχεροί που είστε ζωντανοί”! Η creepy πλευρά από τα αγγελούδια μας! [pics]

Μπορεί να είναι τα πιο αξιολάτρευτα πλάσματα και για κάθε γονιό τα παιδιά του να είναι τα ομορφότερα στον κόσμο, αλλά εξίσου εύκολα μπορούν να μέσα σε μια στιγμή να γίνουν πιο creepy και από τον πιο αδίστακτο serial killer!

Αρκετοί μάλιστα γονείς μοιράστηκαν φωτογραφίες από τα παιδιά τους για να αποδείξουν πόσο creepy μπορούν να γίνουν τα παιδιά και φυσικά δεν άργησαν να γίνουν viral. Οι ασυνήθιστες δραστηριότητες, οι απόκοσμες ευχές και τα δολοφονικά βλέμματα έχουν κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να ανατριχιάσουν και παράλληλα να κλάψουν από τα γέλια.

“Μαμά και μπαμπά είστε τυχεροί που είστε ζωντανοί” ήταν το μήνυμα στην κάρτα που έδωσε ένα παιδάκι στους γονείς του για του Αγίου Βελεντίνου. Για να είμαστε δίκαιοι όμως, ήταν διακοσμημένη με καρδιές σε αποχρώσεις του κόκκινου και μωβ. Ένας άντρας μοιράστηκε τη φωτογραφία με το δολοφονικό βλέμμα ενός μικρού αγοριού που καθόταν μπροστά του στην πτήση και δεν του έδωσε σοκολατάκια. “Με κοίταζε έτσι σε όλη τη διάρκεια της πτήσης! Μου ζήτησε μερικά Skittles αλλά τα είχα μόλις τελειώσει”.

Ο Brian Sack μοιράστηκε μια φωτογραφία από την κάρτα που του χάρισε η 11χρονη κόρη του για τα γενέθλιά του. “Η ζωή είναι μια νεροτσουλήθρα όπου στο τέλος πεθαίνεις” ήταν το γλυκό μήνυμα που έστειλε στον πατέρα της με μια ζωγραφιά να το αποτυπώνει με εξίσου γλαφυρό τρόπο! Εκτός όμως από τις κάρτες, τα παιδιά μπορούν εύκολα να τρομοκρατήσουν τους γονείς τους με την περίεργη συμπεριφορά ή και το βλέμμα τους!

Πηγή: Dailymail

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε