Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Μαθήτρια δημοτικού 102…ετών!

Η κυρία Μα παρακολουθεί τα μαθήματα
Η κυρία Μα παρακολουθεί τα μαθήματα
Είναι 102 ετών, έχει εννέα παιδιά, πολλά εγγόνια και κατέχει τον τίτλο της πιο μεγάλης σε ηλικία μαθήτριας Δημοτικού σχολείου!

 

Η θέληση της κυρίας Μα για μάθηση αποδεικνύει ότι ποτέ δεν είναι αργά για επιστροφή στα σχολικά θρανία!
 
Η κυρία Μα ξεκίνησε να εργάζεται ως ράπτρια από την ηλικία των 13 ετών ενώ ποτέ δεν είχε την ευκαιρία να φοιτήσει σε σχολείο. Το να έχει σχολική τσάντα και να καθίσει στα σχολικά θρανία αποτελούσε όνειρο ζωής για την ίδια, κάτι που «εκμυστηρεύτηκε» στους δημοσιογράφους τοπικής εφημερίδας.
 
Οι υπεύθυνοι του δημοτικού σχολείου Weshan Road διάβασαν το δημοσίευμα και αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο της υπερήλικης γυναίκας πραγματικότητα προσφέροντάς της τη δυνατότητα εγγραφής της στην πρώτη τάξη του Δημοτικού σχολείου.
 
Ενθουσιασμένη η κυρία Μα πήρε τη σχολική τσάντα στον ώμο, όπου εκτός από βιβλία και γραφική ύλη έβαλε μέσα ακουστικά βαρηκοΐας και μεγεθυντικό φακό και ξεκίνησε για την πρώτη ημέρα στο σχολείο.
 
Η μαθήτρια δήλωσε πανευτυχής και ευχαρίστησε τους δασκάλους και συμμαθητές της για την θερμή υποδοχή ενώ δεσμεύτηκε να διαβάζει σκληρά και να είναι πάντοτε επιμελής.
 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε