Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μεξικανός έχει συλληφθεί 600 φορές σε 10 χρόνια

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μία φορά την εβδομάδα τουλάχιστον έκανε την “βόλτα του” από το κρατητήριο.

 Ένας 56χρονος από τη μεξικανική Πολιτεία του Ματαμορος (βόρεια) συνελήφθη 600 φορές τα τελευταία χρόνια για διάφορα πταίσματα, όπως για κυκλοφορία σε κατάσταση μέθης, ή για διατάραξη της κοινής ησυχίας, αναφέρει σε σημερινό της άρθρο η εφημερίδα Ρεφόρμα.

Από το 2000, ο άνδρας αυτός που για να επιζήσει πουλά γλυκά, οδηγείται στα δημοτικά κρατητήρια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, μάλιστα κάποιες φορές κατόπιν δικού του αιτήματος!

«Ορισμένες φορές τον βρίσκουμε εντελώς μεθυσμένο στο προάστιο Καπίγια και τον θέτουμε υπό κράτηση για να μην τον πατήσει κάποιος, ή κάποιες άλλες φορές μας ζητεί ο ίδιος να τον συλλάβουμε», τονίζει αστυνομικός.

Για του λόγου το αληθές, ο άνδρας αυτός έχει παρασυρθεί από οχήματα δεκαέξι φορές, ενώ εννέα φορές τον έχουν ληστέψει.

 Όταν τον βρίσκουν μεθυσμένο, οι αστυνομικοί προτιμούν να τον συνοδεύουν σπίτι του. Αλλά οσάκις καταλήγει στο κελί, προτιμά να παραμείνει επί 36 ώρες στο κρατητήριο παρά να πληρώσει την εγγύηση που του επιτρέπει να αποφυλακισθεί νωρίτερα.

 Σύμφωνα με τη Ρεφόρμα, εάν ο 56χρονος είχε πληρώσει όλα εκείνα τα πρόστιμα κι εγγυήσεις θα είχε χάσει συνολικά 27.690 δολάρια.

    

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε