Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Μία απλή φωτογραφία, ένα μεγάλο μάθημα ζωής για τους νέους γονείς!

Μία απλή φωτογραφία, ένα μεγάλο μάθημα ζωής για τους νέους γονείς!

Χαρούμενος μπαμπάς ανέβασε μια φωτογραφία της συζύγου του να κοιμάται μαζί με τα δύο τους παιδιά. Τα σχόλια ήταν σοκαριστικά.

Ο David Brinkley και η γυναίκα του Alora έχουν να δώσουν ένα μεγάλο μάθημα ζωής για τους νέους γονείς. Τα σχόλια στην φωτογραφία που ανέβασε με τη γυναίκα και τα παιδιά του, στο Facebook, “έπεσαν βροχή”.

Ο σύζυγος της Alora θέλησε να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα για τους γονείς που αρνούνται να κοιμούνται με τα παιδιά τους στο ίδιο κρεβάτι. Δηλώνει ότι η πράξη αυτή δεν αποτελεί θυσία, αλλά προστατεύει τα παιδιά, τα ηρεμεί και τα ενώνει με τους γονείς. Τα σχόλια σόκαραν τον David αφού πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να του πουν ότι είναι επικίνδυνο σαν πράξη και μπορεί να βλάψει τα παιδιά. Το πιο τραγικό όπως δηλώνει ο ίδιος από όλα, ήταν το σχόλιο ότι στριμώχνει τον μπαμπά στο κρεβάτι!

Το μήνυμα που ο περήφανος μπαμπάς θέλει να περάσει είναι ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο για μια γυναίκα, από το να είναι η καλύτερη μαμά για τα παιδιά της και δεν υπάρχει κάτι πιο συγκινητικό από τον πατέρα από το να το θαυμάζει αυτό, να απολαμβάνει και να συμμετέχει ενεργά στο μεγάλωμα των παιδιών.

Δείτε την φωτογραφία που τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral και ξεπερνά τις 300.000 αναδημοσιεύσεις:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε