Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μητέρα και γιος γεννήθηκαν χωρίς χέρια. Εκείνη υπέροχη δασκάλα και εκείνος αστέρι της κολύμβησης! [vid]

Μητέρα και γιος γεννήθηκαν χωρίς χέρια. Εκείνη υπέροχη δασκάλα και εκείνος αστέρι της κολύμβησης! [vid]

Μητέρα και γιος δεν έχουν χέρια αλλά κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Και οι δύο αποτελούν πηγή έμπνευσης για πολλούς ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα.

Η μητέρα Linda Bannon και ο γιος της, Timmy υποφέρουν από την σπάνια ασθένεια, Holt Oram. Και οι δυό τους όμως ζουν τη ζωή στο φουλ και κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα!

Πρόκειται για μια σπάνια ασθένεια, λόγω της οποίας Linda και Timmy γεννήθηκαν χωρίς χέρια. Η μητέρα Linda αποτελεί ιδανική πηγή έμπνευσης για τον μικρό Timmy που από πολύ μικρός έμαθε ότι αν το θέλει, μπορεί να κάνει τα πάντα.

Μαμά και γιος κάνουν τα πάντα με τα πόδια τους και ο ένας βοηθά τον άλλον στην απαιτητική αλλά ευχάριστη καθημερινότητά τους. Έχουν μια ιδιαίτερη σχέση και ο μπαμπάς του μικρού Τimmy δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος για την οικογένειά του.

Ο Timmy αγαπά την κολύμβηση ενώ η Linda εργάζεται ως δασκάλα σε παιδικό σταθμό και τώρα παρακολουθεί μαθήματα για να γίνει στο μέλλον Motivational Speaker, ομιλητής που θα εμπνεύσει ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα, να τα βγάλουν πέρα και να κατακτήσουν τον κόσμο!

Δείτε το βίντεο που αποτελεί ένα μεγάλο μάθημα ζωής:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε