Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Μπανγκόκ: Ξόρκια στο αεροδρόμιο!

 

Μάλλον δεν είχε καλό φενγκ σούι το γλυπτό και είπαν να το μετακινήσουν.

 

Άλλωστε στη Ταϊλάνδη κάτι παραπάνω θα ξέρουν από αυτά.
 
Ο λόγος για ένα γλυπτό ύψους 12 μέτρων που βρισκόταν στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου της Μπανγκόκ.
 
Το γλυπτό μεταφέρθηκε στο χώρο επιβίβασης και του check in γιατί όλα τα στελέχη του αεροδρομίου πιστεύουν ότι οι “δαίμονες” του αγάλματος έφεραν κακοτυχία στο αεροδρόμιο.
 
Το κάθε ένα από τα γιγαντιαία κομμάτια του γλυπτού, που ζυγίζει τουλάχιστον ένα τόνο και η συνολικά η αξία του ξεπερνά τα 900.000 δολάρια, μεταφέρθηκε χθες βράδυ αφού πρώτα έκανα μια ειδική τελετή για να εξορκίσουν το κακό από το άγαλμα αλλά και το χώρο του αεροδρομίου.
 
Το γλυπτό μεταφέρθηκε για να “βελτιωθεί το ηθικό”, καθώς οι ιδιοκτήτες αλλά και το προσωπικό των καταστημάτων και του duty free έκαναν παράπονα πως η τοποθέτηση του το Σεπτέμβριο του 2006 έφερε κακοτυχία στο αεροδρόμιο.
Το άλλο κακό ήταν ότι το αεροδρόμιο λειτούργησε λίγες εβδομάδες μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα που ανέτρεψε τον πρωθυπουργό Τακσίν Σιναουάρτα. Ο Σιναουάρτα είχε εμπλακεί σε απάτη 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων που καθυστέρησε την ολοκλήρωση του αεροδρομίου. 
” Η μετακίνηση του γλυπτού δεν έχει να κάνει ούτε με την πολιτική ούτε με τη μαγεία. Είναι καθαρά θέμα αισθητικής”, δήλωσε ο χθες βράδυ ο πρόεδρος των αεροδρομίων και πρόσθεσε: “ Τώρα οι επιβάτες θα έχουν περισσότερο χρόνο για να απολαύσουν και να περιεργαστούν το γλυπτό όσο θα περιμένουν στο check in”.
 
Για να δούμε αν τελικά έφυγαν οι… “δαίμονες”.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε