Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νόμιζε ότι έχανε τα λογικά του, και έβαλε κάμερα στο σπίτι του. Αυτό που είδε τον άφησε άφωνο! [vid]

Νόμιζε ότι έχανε τα λογικά του, και έβαλε κάμερα στο σπίτι του. Αυτό που είδε τον άφησε άφωνο! [vid]

Αυτός ο 89χρονος, βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ζει μόνος του, και πληρώνει μία γυναίκα να τον προσέχει στο σπίτι. Νόμιζε ότι άρχισε να χάνει τα λογικά του…

Για μερικούς μήνες άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Άρχισε να χάνει τον λογαριασμό, καθώς η σύνταξή του φαινόταν να μην αρκεί για να καλύψει πλέον τα έξοδά του. Άρχισε να αναρωτιέται τι συμβαίνει. Τότε οι συγγενείς του αποφάσισαν να βάλουν μία κρυφή κάμερα στο σαλόνι του, για να δουν τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια της μέρας. Άφησαν την κάμερα για μερικές μέρες να καταγράφει κάθε κίνηση, και όταν αποφάσισαν να δουν τι κατέγραψε η κάμερα, έμειναν έκπληκτοι.

Δείτε το βίντεο:
Μόλις είδε το βίντεο ο ηλικιωμένος, του ράγισε η καρδιά. Δεν μπορούσε ποτέ να πιστέψει ότι η γυναίκα που είχε στο σπίτι του, και την πλήρωνε για να τον προσέχει, θα μπορούσε να είναι αυτή που τον “ξάφριζε” πίσω από την πλάτη του.

Το πιο σημαντικό στη σχέση ενός ανθρώπου και αυτού που καλείται να τον περιποιείται, είναι εμπιστοσύνη. Ο συγκεκριμένος κύριος σίγουρα θα χρειαστεί πολύ καιρό για να εμπιστευτεί ξανά κάποιον, για να αφήσει τη ζωή του στα χέρια του..

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε