Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο dj θα μηνύσει τελικά την γυναίκα που τον “ξεζούμισε”

Ο dj θα μηνύσει τελικά την γυναίκα που τον “ξεζούμισε”

Πρόκειται για την περιπέτεια του 43χρονου dj που πρόσφατα είχε απασχολήσει τον Τύπο, όταν κρατήθηκε επί πέντε ώρες ως σεξουαλικό υποχείριο μίας 47χρονης “διψασμένης” για έρωτα συμπατριώτισσάς του.

Ο Ντίτερ Σ., δηλώνει στην εφημερίδα ΤΖ του Μονάχου πως πρόκειται να μηνύσει τη γυναίκα από τα “νύχια” της οποίας κατ’αφερα να γλιτώσει μόνο όταν κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον ίδιο, τον είχε κλειδώσει στο διαμέρισμά της, έχοντας κρύψει το κλειδί και αφού τον είχε εξαναγκάσει σε επαναλαμβανόμενους, εξαντλητικούς, γύρους ερωτικών περιπτύξεων.

«Ήταν μανιακή του σεξ και δεν υπήρχε τρόπος να βγω από το διαμέρισμα», τονίζει ο Ντίτερ στην εφημερίδα, η οποία δημοσιεύει την πλήρη αναφορά της αστυνομίας για το συμβάν.
Το «θύμα» τονίζει πως προτού εκτραχηλισθούν τα πράγματα, εκείνην την ‘αποφράδα’ Δευτέρα του Πάσχα, είχε κάνει έρωτα τρεις φορές, με τη συγκατάθεσή του, με τη γυναίκα εκείνη που είχε γνωρίσει νωρίτερα σε μπυραρία στην περιοχή Λούντβιχσβορστράσε του Μονάχου.

«Έπινα μία μπύρα στο μπαρ μετά τη δουλειά μου και γνωρίστηκα με αυτήν τη γυναίκα και ταιριάξαμε αμέσως. Ήταν πολύ ελκυστική», αφηγείται ο Ντίτερ Σ.

Ωστόσο μετά τους πρώτους “συναινετικούς” γύρους, ο Ντίτερ εξέφρασε την επιθυμία να φύγει. Τότε διαπίστωσε πως η σύντροφός του είχε κλειδώσει τις πόρτες από μέσα και είχε κρύψει το κλειδί για να μην μπορεί αυτός να βγει. Ο ίδιος σκέφθηκε να φύγει από το μπαλκόνι του διαμερίσματος, όμως αυτό ήταν ψηλά και «περίμενε έως ότου αποκοιμηθεί εκείνη», τονίζει στην ΤΖ.

Μόλις εκείνη όντως αποκοιμήθηκε, ο Ντίτερ βγήκε στο μπαλκόνι και κάλεσε από το κινητό του την αστυνομία, η οποία κατέφθασε εντός δεκαλέπτου.

Η γυναίκα άνοιξε την πόρτα στις αρχές, και πρότεινε και στα όργανα τις τάξης να συμμετάσχουν σε «περιπτύξεις, αν και χωρίς επιτυχία», τονίζει στην έκθεσή της και η αστυνομία.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στο κρατητήριο και αργότερα αφέθηκε ελεύθερη, έχοντας πλέον να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες του σεξουαλικού εξαναγκασμού και της στέρησης ελευθερίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κάλεσε την αστυνομία γιατί η γυναίκα του τον “ξεζούμισε”

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε