Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι ήρωες “βγαίνουν” σε πολλά μεγέθη…Ο σκύλος που έσωσε τη ζωή αστυνομικού, τώρα αναρρώνει!

Οι ήρωες “βγαίνουν” σε πολλά μεγέθη…Ο σκύλος που έσωσε τη ζωή αστυνομικού, τώρα αναρρώνει!

Ο Κάσπερ έσωσε τη ζωή του αστυνομικού θυσιάζοντας την δικιά του! Διαβάστε την ιστορία του πιο γενναίου τετράποδου αστυνομικού σκύλου!

Στην Αμερική δεν υπάρχει αστυνομικό τμήμα χωρίς τετράποδο βοηθό! Σκυλιά που έχουν περάσει εκπαίδευση της Αστυνομίας, γίνονται μετά… αστυνομικοί και η συμβολή τους είναι τεράστια.

Ένας τετράποδος αστυνομικός ήταν και ο Κάσπερ. Ο Κάσπερ είχε καταφέρει πολλές φορές χάρη στην εκπληκτική οσμή του, να εξιχνιάσει εγκλήματα και να βρει ύποπτα αντικείμενα σε τσάντες και σπίτια κατηγορουμένων. Μετά από 5 χρόνια… δουλειάς, ο Κάσπερ απέδειξε ότι είναι ένας μικρός στο μέγεθος, αλλά μεγάλος στη γενναιότητα, ήρωας.

Πώς; Όταν αστυνομικοί έτρεχαν με υψηλή ταχύτητα με το περιπολικό, με σκοπό να προλάβουν έναν ύποπτο για κλοπή που έτρεχε σε εθνική, έγινε κάτι που άλλαξε τη ζωή όλων. Ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητό του, ήταν ένοπλος και μόλις οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα για να τον συλλάβουν, εκείνος άρχισε να πυροβολεί εις βάρος του αστυνομικού που τον πλησίαζε.

Και τότε έγινε το απίστευτο! Ο αστυνομικός σώθηκε χάρη στην άμεση δράση του Κάσπερ! Έκατσε μπροστά του προκειμένου να του σώσει τη ζωή, όπως εκείνο μπορούσε. Όμως, ο τετράποδος αστυνομικός ήταν άτυχος, αφού η σφαίρα “βρήκε” στο πίσω μέρος του σώματος του… Αμέσως, οι αστυνομικοί έσπευσαν να βοηθήσουν τον αγαπημένο τους σκύλο και τον μετέφεραν άμεσα σε κτηνιατρείο.

Ο Κάσπερ μπήκε σε χειρουργείο, πλέον αναρρώνει και χαίρει άκρας υγείας. Οι αστυνομικοί του παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα και τη στοργή που έχει ανάγκη! Μάλιστα, ο Κ9, όπως τον φώναζαν, δεν πρόκειται να “ξαναδουλέψει” για το αστυνομικό τμήμα και το μόνο για το οποίο πλέον θα ανησυχεί είναι για το πόση ακόμη αγάπη θα του χαρίσουν οι αγαπημένοι του “συνάδελφοι”!

Δείτε τα βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε