Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Οι πιο περίεργες αεροπορικές εταιρείες! Στη μία, πλήρωμα και ταξιδιώτες είναι ολόγυμνοι! [vid]

Οι πιο περίεργες αεροπορικές εταιρείες! Στη μία, πλήρωμα και ταξιδιώτες είναι ολόγυμνοι! [vid]

Οι πιο ασυνήθιστες αεροπορικές εταιρείες που υπάρχουν στον κόσμο. Δείτε σε ποια το πλήρωμα και το προσωπικό είναι γυμνοί αλλά και ποια έχει θέμα “Πόκεμον”.

Όλοι οι άνθρωποι αγχώνονται στην ιδέα ότι θα κάνουν ένα ταξίδι με αεροπλάνο. Πολλοί φοβούνται να ταξιδεύουν βράδυ, άλλοι σκέφτονται τις ανεπιθύμητες αναταράξεις ή ακόμα και τον κίνδυνο της πτώσης.

Υπάρχουν όμως κάποιες αεροπορικές εταιρείες που φρόντισαν να κάνουν το ταξίδι λίγο πιο ευχάριστο προκειμένου οι ταξιδιώτες να είναι πιο ήσυχοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Πώς; Άλλες εταιρείες σκέφτηκαν να κάνουν λίγο πιο χαρούμενα τα αεροπλάνα τους με χρώματα και αστείες φράσεις, ενώ άλλες επέλεξαν να κάνουν πιο διασκεδαστικό το… εσωτερικό τους.

Συγκεκριμένα, η γερμανική εταιρεία Nudist Airlines, το 2008 προγραμμάτισε ειδικά δρομολόγια όπου πλήρωμα και ταξιδιώτες ήταν όλοι γυμνοί! Μόλις έμπαιναν στο αεροπλάνο έβγαζαν τα ρούχα τους και έβγαζαν φωτογραφίες!

Από την άλλη, αεροπορική εταιρεία της Νέας Ζηλανδίας έκανε έναν ιδιαίτερο χώρο στα αεροπλάνα της που ονόμασε “Cuddle Class”. Εκεί, τα καθίσματα είναι πιο άνετα και δημιουργούν την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε κρεβάτι. Την “Cuddle Class” προτιμούν γονείς που θέλουν τα παιδιά τους να νιώθουν πιο άνετα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Άλλες αεροπορικές εταιρείες έχουν θέμα “Πόκεμον”, “Hooters” και “Hello Kitty”!

 Δείτε το σχετικό βίντεο και βρείτε αυτήν την αεροπορική εταιρεία που σας… ταιριάζει:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε