Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Όταν η λεοπάρδαλη ανακάλυψε μωρό μπαμπουίνο στο άψυχο κουφάρι της μαμάς του! - video

Όταν η λεοπάρδαλη ανακάλυψε μωρό μπαμπουίνο στο άψυχο κουφάρι της μαμάς του! - video
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 13.12.2012 | 09:42
Πρώτη δημοσίευση: 13.12.2012 | 09:42

Στο βίντεο που θα δείτε, αποκαλύπτεται για ακόμα μια φορά το μεγαλείο της φύσης. Ό,τι και να πει κανείς για την απρόσμενη συμπεριφορά μιας λεοπάρδαλης είναι λίγο.

Ίσως μας κάνει να αναρωτιόμαστε πως αυτό που εμείς ονομάζουμε "ανθρωπιά" είναι πολύ μικρό για να περιγράψει όσα θα δείτε να διαδραματίζονται στα 4 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα που διαρκεί το βίντεο.

Μια λεοπάρδαλη έχει σκοτώσει μόλις έναν θηλυκό μπαμπουίνο. Την ώρα που τραβάει το άψυχο κορμί του παραπέρα για να απολαύσει την λεία της, συνειδητοποιεί ότι κάτι κινείται. Δεν είναι ο μπαμπουίνος. Είναι το μωρό του, το λίγων ημερών μωρό του, το οποίο είναι γατζωμένο στη νεκρή μάνα του. Τότε η λεοπάρδαλη σαστίζει! Χωρίς δεύτερη σκέψη, παίρνει απαλά το μωρό και προσπαθεί να το πάει κάπου απόμερα. Κι αυτό, γιατί καραδοκεί μια ύαινα! Αφήνει το μωρό, κατευθύνεται στην ύαινα την διώχνει και επιστρέφει. Η λεία της, δεν έχει πλεον καμία σημασία. Η λεοπάρδαλη, η φονέας της μαμάς του μικρού μπαμπουίνου τον πήρε υπό την προστασία της.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρόμος από ... λεοπάρδαλη στους δρόμους!Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο