Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Όταν βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της γυναίκας που κυοφορεί δίδυμα, δεν μπορούν να το πιστέψουν! [vid]

Όταν βλέπουν τι συμβαίνει μέσα στην κοιλιά της γυναίκας που κυοφορεί δίδυμα, δεν μπορούν να το πιστέψουν! [vid]

Η εγκυμοσύνη είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας, από την πρώτη στιγμή που μένει έγκυος μέχρι την τελευταία. Οι γονείς συνηθίζουν να κρατάνε σε βίντεο ή υπερηχογράφημα, οτιδήποτε σχετίζεται με τα παιδιά του…

Η παρακολούθηση όμως της εγκύου με δίδυμα είναι συχνότερη από ότι της εγκύου με μονόδυμη κύηση. Έτσι ο υπερηχογραφικός και κλινικός έλεγχος πρέπει να γίνεται κάθε δύο εβδομάδες από την αρχή και μέχρι το πέρας της εγκυμοσύνης. Δίδυμος κύηση είναι αυτή κατά την οποία η έγκυος γυναίκα έχει ταυτόχρονα δύο έμβρυα στο εσωτερικό της μήτρας της.

Η συχνότητα της διδύμου κυήσεως είναι περίπου 1:80 εγκυμοσύνες και οφείλεται είτε στη γονιμοποίηση ενός ωαρίου από ένα σπερματοζωάριο, οπότε μιλάμε για τα μονοζυγωτικά δίδυμα, ή στη γονιμοποίηση δύο ωαρίων από δύο διαφορετικά σπερματοζωάρια, όπου μιλάμε για τα διζυγωτικά δίδυμα. Όταν οι συγκεκριμένοι γονείς παρακολούθησαν μαζί με τους γιατρούς τι… συνέβαινε με τα δικά τους δίδυμα, δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Όπως φαίνεται στο βίντεο, λόγω… έλλειψης χώρου, τα δίδυμα δίνουν… μάχη με χέρια και πόδια!

Δείτε το βίντεο

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε