Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Παιδί – Λάστιχο! 9χρονος σκέιτερ έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ! [vid]

Παιδί – Λάστιχο! 9χρονος σκέιτερ έκανε νέο παγκόσμιο ρεκόρ! [vid]

Εντυπωσιασμένοι όσοι παρακολουθούσαν την προσπάθεια του 9χρονου σκέιτερ Tiluck Keisam που του χάρισε το νέο παγκόσμιο ρεκόρ.

Ο Tiluck Keisam κατάφερε σε 56,01 δευτερόλεπτα να περάσει κάτω από 146 μπάρες, διασχίζοντας 145 μέτρα και κερδίζοντας το ρεκόρ Γκίνες στο limbo skating. Έσπασε ουσιαστικό το προηγούμενο δικό του ρεκόρ Γκίνες που είχε γίνει το 2015. Ο υπερευέλικτος και ευλύγιστος 9χρονος περνάει με απίστευτη ευκολία κάτω από τα εμπόδια με τα roller skaters.

Η ενασχόλησή του με το άθλημα ξεκίνησε όταν ήταν μόλις 5 ετών. Ο πατέρας του δήλωσε πως όταν άρχισε να κάνει πατινάζ το 2013 δεν είχε ιδέα ότι μέσα σε λίγα χρόνια θα έμπαινε στο Ρεκόρ Γκίνες.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για τον γιο μας”, δήλωσαν οι γονείς του 9χρονου Kiesam Ricky Singh και Pravabati Takhellambam. “Είναι πολύ μοναδικός. Οι άνθρωποι εντυπωσιάζονται από την ευλυγισία του. Στόχος του είναι να εκπροσωπήσει την Ινδία σε διεθνές επίπεδο και να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής. Θέλει να τον θυμόμαστε ως πρωταθλητή”.

Πηγή: Dailymail

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε