Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Viral: Πανέξυπνο σκυλάκι πιάνει τη μπάλα χωρίς να βραχεί!

Viral: Πανέξυπνο σκυλάκι πιάνει τη μπάλα χωρίς να βραχεί!

Το viral βίντεο της ημέρας. Σκύλος βρίσκει τρόπο να πιάσει το μπαλάκι της πισίνας χωρίς να βραχεί!

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει τη μάχη ενός σκύλου να πιάσει το μπαλάκι της πισίνας. Ο σκύλος έπαιζει με την μπάλα μέχρι που τού έπεσε μέσα στην πισίνα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που ο σκύλος μπορεί να φοβάται το νερό ή έστω να μη θέλει να βραχεί;

Στο viral βίντεο που ακολουθεί θα δείτε τον έξυπνο τρόπο που σκέφτηκε ο σκύλος για να πιάσει το μπαλάκι. Για καλή του τύχη, στην πισίνα επέπλεε μια σανίδα.

Έτσι, αποφάσισε να ανέβει πάνω της και την κουνήσει με τα άκρα του έτσι ώστε να κινηθεί προς το μέρος της μικρής μπάλας.

Σε λίγα δευτερόλεπτα, ο σκύλος είχε καταφέρει να πιάσει το μπαλάκι της πισίνας χωρίς να βραχεί!

Δείτε το viral βίντεο:

Σκύλος και Νερό

Ενθαρρύνετε τον σκύλο σας να μπει στο νερό με απαλή φωνή, λιχουδιές ή παιχνίδια!

Μην πετάξετε ποτέ το σκύλο σας στο νερό με το ζόρι! Αν φοβάται να μπει να είστε υπομονετικοί, να περιμένετε να βάλει τις πατούσες του στο νερό και αφήστε τον να συνηθίσει και να προχωρήσει μόνος του πιο μέσα.

Όταν μπει στο νερό και νιώσει άνετα στα ρηχά μπορείτε να προχωρήσετε λίγο πιο βαθιά έχοντας πάντα το ένα χέρι σας στην κοιλιά του και το άλλο στην ουρά ή στο πίσω μέρος του σώματος ώστε να τον κρατάτε στην επιφάνεια, όπως σε ένα παιδί που μαθαίνει να κολυμπάει, ακόμα και αν φοράει σωσίβιο!

Συνεχίστε να υποστηρίζετε το βάρος του μέχρι να αρχίσει να κουνάει τα πόδια και να νιώθει άνετα!

Στη συνέχεια βγάλτε το χέρι κάτω από την κοιλιά και συνεχίστε να κρατάτε κάτω από την ουρά ώστε να διατηρεί την ισορροπία του. Θα αφαιρέσετε εντελώς τα χέρια σας μόνο όταν σιγουρευτείτε ότι πια κολυμπάει με άνεση!

Με πληροφορίες από http://www.dogpark.gr

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε