Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Παρθένος και παρθένα προς…πώληση

Παρθένος και παρθένα προς…πώληση

 Σε δημοπρασία μέσω ντοκιμαντέρ θα βγάλουν την παρθενιά τους ένας άνδρας και μια γυναίκα!

 

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η πρόθεση μιας παραγωγού κινηματογραφικών ταινιών στην Αυστραλία, να κάνει ένα ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή έναν νεαρό άνδρα και μία γυναίκα οι οποίοι και θα “πουλήσουν” σε δημοπρασία την παρθενιά τους.
 
Όλα ξεκίνησαν όταν η παραγωγός του πορνογραφικού, όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, ντοκιμαντέρ, Τζαστίν Σάισλι, δημοσιοποίησε μια αγγελία και ζητούσε ένα νεαρό άνδρα και μια επίσης νεαρή γυναίκα, που να δέχονται να “πουλήσουν” την παρθενιά τους στον πλειστηριασμό και να μοιραστούν (ως αμοιβή) τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν.
 
Στην αγγελία, μεταξύ άλλων, απάντησε ο 20χρονος Άλεξ και μια σερβιτόρα από το Σίδνεϊ, η Βερόνικα, οι οποίοι και αποδέχτηκαν την πρόταση της παραγωγού από τη Μελβούρνη.
 
Τη λαϊκή αγανάκτηση ήλθε να επιβεβαιώσει και ο Οργανισμός προστασίας Καταναλωτών της Βικτώριας, ο οποίος και προειδοποίησε γραπτώς την παραγωγό ότι αν αρχίσει να κινηματογραφεί το ντοκιμαντέρ, θα ασκηθεί εναντίον της δίωξη για προώθηση πορνείας.
 
Μετά από αυτήν την εξέλιξη και τις διαμαρτυρίες αρκετών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην προστασία του θεσμού της οικογένειας και την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων, η παραγωγός δήλωσε ότι θα αναγκαστεί να γυρίσει το “ντοκιμαντέρ” σε άλλη χώρα και κατά προτίμηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπου η σχετική νομοθεσία είναι πιο ελαστική.
 
Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι όσοι μελλοντικά επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πλειστηριασμό θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 500 δολαρίων Αυστραλίας (350 ευρώ περίπου) για να τους επιτραπεί η είσοδος στην αίθουσα όπου θα λάβει μέρος η διαδικασία της δημοπράτησης της… αγνότητας των δύο νέων!
 
Όποιος δώσει το μεγαλύτερο ποσό, θα μπορεί να κοιμηθεί ένα βράδυ σε ξενοδοχείο με τον παρθένο Άλεξ ή την παρθένα Βερόνικα. Οι δύο παρθένοι, μετά την απώλεια της αγνότητας τους, θα καταθέσουν στην κάμερα τις εμπειρίες, για να βγουν και τα απαραίτητα… συμπεράσματα, από το ντοκιμαντέρ.
 
Αναφερόμενη στο όλο θέμα, η Βερόνικα είπε ότι οι αντιδράσεις συγγενών και φίλων της ήταν πολύ απαξιωτικές για την απόφασή της να βγάλει στη δημοπρασία την παρθενιά της.
 
Όταν το πληροφορήθηκε η οικογένειά της στο Σίδνεϊ, έγινε έξω φρενών και, όπως δήλωσε η ίδια, αρχικά ήθελαν να “σκοτώσουν” την παραγωγό. Στη συνέχεια, όπως είπε, ηρέμησαν και τώρα άρχισαν να συζητούν μαζί της το θέμα.
 

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε