Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου με τα εσώρουχα – Δείτε το βίντεο

Πέρασε τον έλεγχο του αεροδρομίου με τα εσώρουχα – Δείτε το βίντεο

Οι αρχές, πάντως, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί η Τάμι Μπάνοβατς εμφανίστηκε έτσι στο αεροδρόμιο.

Οι υπάλληλοι ασφαλείας στο αεροδρόμιο της Οκλαχόμα Σίτι βρέθηκαν προ (ευχάριστης) εκπλήξεως την Τρίτη όταν μία γυναίκα σε αναπηρικό καροτσάκι προσέγγισε το σημείο ελέγχου, έβγαλε την γκαμπαρντίνα της και έμεινε μόνο με τα μαύρα εσώρουχα από δαντέλα που φορούσε.

Οπως είπαν οι αξιωματούχοι του αεροδρομίου, κλήθηκε η αστυνομία η οποία και ανέκρινε τη γυναίκα και στη συνέχεια της επέτρεψε να περάσει για τον έλεγχο ασφαλείας.

Κατά τον έλεγχο χτύπησε συναγερμός γιατί πάνω της ανιχνεύτηκαν ίχνη νιτρικού οξέος και όπως είπαν οι υπάλληλοι της Διοίκησης Ασφάλειας των Μεταφορών δεν της επιτράπηκε να επιβιβαστεί σε πτήση της Southwest Airlines για το Φίνιξ.

Σύμφωνα με τις αρχές, νιτρικό οξύ συναντάται στα φάρμακα ή πάνω σε κάποιον που έχει πάει για κυνήγι πρόσφατα κι έχουν μείνει ίχνη οξέος από τις σφαίρες.

Οι αρχές, πάντως, δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί η Τάμι Μπάνοβατς εμφανίστηκε έτσι στο αεροδρόμιο, ούτε αν επρόκειτο για κάποια πρωτότυπη διαμαρτυρία απέναντι στις αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου.

Βίντεο με την Μπάνοβατς με εσώρουχα και ένα μαργαριταρένιο περιδέραιο, καθισμένη στο αναπηρικό καροτσάκι κι έχοντας στα πόδια της ένα μικρό, λευκό σκύλο, έχει ήδη ανέβει στο YouTube από κάποιον περαστικό που το τράβηξε.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε