Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Πήγε για γαλοπούλα και…δεν επέστρεψε!

Πήγε για γαλοπούλα και…δεν επέστρεψε!

 

Είπε να πάει να αγοράσει μια γαλοπούλα αλλά που να φανταζόταν ότι δεν θα…..

 

μπορούσε να επιστρέψει. Ο λόγος για μια γυναίκα που έφυγε από το σπίτι της σε απομακρυσμένη περιοχή των Χάιλαντς της Σκοτίας για να αγοράσει μία γαλοπούλα, δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
 
Το πυκνό χιόνι εμπόδισε την Κέι Γιούρι να επιστρέψει στο σπίτι της στο Κέιπ Ραθ μετά από την επίσκεψή της στην πρωτεύουσα των Χάιλαντς , Ινβερνές, για ψώνια.
 
Η 54χρονη και ο σύζυγός της, Τζον, ζουν σε ένα φάρο στο Κέιπ Ραθ, ένα από τα πλέον απομακρυσμένα σημεία της Σκοτίας, όπου διατηρούν καφετέρια.
Προκειμένου να φτάσει στο Ινβερνές χρειάστηκε να οδηγήσει 11 μίλια, να πάρει βάρκα και λεωφορείο.
 
Κατά την επιστροφή της ο δρόμος για το φάρο είχε αποκλειστεί από το χιόνι και η κυρία Γιούρι από εκείνη τη μέρα βρίσκεται 11 μίλια μακριά από το σπίτι της.
Την ημέρα των Χριστουγέννων την πέρασε στο τροχόσπιτο ενός φίλου στο Νταρνές, ενώ ο σύζυγός της γιόρτασε στην καφετερία τους μαζί με τα έξι τους σκυλιά και δύο περιπατητές που βρέθηκαν εκεί.
 
Κάθε βράδυ μιλάνε στο τηλέφωνο και ελπίζουν τουλάχιστον σήμερα να καταφέρουν να…γιορτάσουν μαζί- έστω και ετεροχρονισμένα- τα Χριστούγεννα αν ο δρόμος για το φάρο ανοίξει.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε