Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του κλέφτη και ζήτησε πίσω τα πράγματά της! [vid]

Πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του κλέφτη και ζήτησε πίσω τα πράγματά της! [vid]

Απίστευτο και όμως αληθινό! Κλέφτης ξεχνά το κινητό του σε αυτοκίνητο που άνοιξε και το θύμα καλεί την μαμά του να της γυρίσει τα πράγματα!

Ποιος μπορεί να πιστέψει την παρακάτω ιστορία… Η Eliza Webb έκανε κάτι φοβερό στον κλέφτη που άνοιξε το αυτοκίνητό της. Μόλις ξύπνησε το πρωί για να πάει δουλειά και πήγε να μπει στο αυτοκίνητό της, συνειδητοποίησε έντρομη ότι της είχαν σπάσει το τζάμι και της είχαν κλέψει πολύτιμα προσωπικά αντικείμενα.

Η Eliza ήταν όμως τυχερή μέσα στην ατυχία της! Ο κλέφτης είχε ξεχάσει το κινητό του τηλέφωνο στην μπροστινή θέση του αυτοκινήτου και εκείνη σκέφτηκε να κάνει κάτι απίστευτο!

Εντόπισε από τις επαφές του, το κινητό της μητέρας του και την πήρε να της πει τι συνέβη και πώς θέλει τα πράγματά της πίσω!

Το θύμα δεν ενημέρωσε την Αστυνομία και πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Πιστεύει στις δεύτερες ευκαιρίες και γνωρίζει ότι πολλές φορές νέοι άνθρωποι παίρνουν βιαστικές καταστάσεις που μετά μετανιώνουν.

Έτσι, με τρυφερότητα και με μητρικό τρόπο μίλησε στα παιδιά που την έκλεψαν και τούς έπεισε ότι ήταν λάθος αυτό που έκαναν και πρέπει να γυρίσουν τα πράγματα πίσω, όχι μόνο τα δικά της αλλά και άλλων 9 αυτοκινήτων που έκλεψε.

Και όπερ και εγένετο… Οι κλέφτες επέστρεψαν τα πράγματα στην Eliza και δήλωσαν μετανιωμένοι για την πράξη τους.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε