Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Ποντικός αλωνίζει στο γραφείο του πρωθυπουργού – Δείτε το video

Ποντικός αλωνίζει στο γραφείο του πρωθυπουργού – Δείτε το video
Η αποκάλυψη έγινε κατά τη διάρκειας ζωντανής σύνδεσης με πολιτικό συντάκτη ενώ για το θέμα ρωτήθηκε ο εκπρόσωπος τύπου του πρωθυπουργού.
 

Όλα έγιναν live στο δελτίο ειδήσεων του BBC, όταν έγινε ζωντανή σύνδεση με τον πολιτικό συντάκτη Gary O’Donoghue που βρισκόταν έξω από το σπίτι-γραφείο του βρετανού πρωθυπουργού στην διάσημη Downing Street 10.
 

Ξαφνικά ένας ποντικός, από τους 50 εκατομμύρια που υπολογίζεται ότι ζουν στην Αγγλία, άρχισε να κόβει βόλτες έξω ακριβώς από την πολυφωτογραφημένη πόρτα εισόδου και βέβαια όλοι πρόσεχαν τον ποντικό και κανείς τον δημοσιογράφο.
 
Μάλιστα οι βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν για το θέμα αυτό τον εκπρόσωπο τύπου του πρωθυπουργού , ο οποίος απάντησε πως δεν σκοπεύουν να φέρουν γάτα για την αντιμετώπιση του τρωκτικού.
 
Αποκαλύφτηκε επίσης πως υπήρχε παλαιότερα γάτος, ονόματι Χάμφρι, ο οποίος όμως απεβίωσε το 2006 και από τότε δεν αντικαταστάθηκε.
 
Τον αδέσποτο Χάμφρι είχαν ”μαζέψει” επί πρωθυπουργίας Θάτσερ το 1989 όμως το 1997 είχε ”απομακρυνθεί” μετά από εντολή της γυναίκας του τότε πρωθυπουργού Tony Blair.

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε