Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Που έχουν … επιτυχία οι ψηλοί άνδρες και οι παχουλές γυναίκες;

Που έχουν … επιτυχία οι ψηλοί άνδρες και οι παχουλές γυναίκες;

Πρόκειται για σοβαρή-κατά τα άλλα- έρευνα που έκαναν Βρετανοί επιστήμονες του Πανεπιστημίου Αμπερντίν, ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια του ινστιτούτου Ροθάμστεντ

Ανακάλυψαν λοιπόν ότι τα σωματικά χαρακτηριστικά του ανθρώπου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε έναν τομέα που δύσκολα … πάει ο κοινός νους.
Σύμφωνα με την έρευνα οι ψηλοί άνδρες και οι υπέρβαρες γυναίκες (ανεξάρτητα από την ηλικία τους) έλκουν τις… σκνίπες!
Το θέμα πήρε μάλιστα διαστάσεις, το0 πρόβαλε και το BBC ενώ σχετικό άρθρο δημοσιεύτηκε και στην Daily Telegraph.
Σύμφωνα με την ερευνήτρια Τζένι Μόρντιου, οι ψηλοί δέχονται σε σημαντικό βαθμό περισσότερα τσιμπήματα από τους κοντούς. Τα μυγάκια συνήθως ζουν στα δέντρα όταν δεν πετάνε και όταν ξεκινάνε τις ενοχλητικές βόλτες τους, απλώς τσιμπάνε όποιον βρουν πρώτο!
Από την άλλη, οι πιο παχουλές γυναίκες εκπέμπουν στην ατμόσφαιρα περισσότερη ποσότητα θερμότητας, υγρασίας, πτητικών οργανικών χημικών ουσιών και διοξειδίου του άνθρακα, που προσελκύουν τα μυγάκια. Οι γυναίκες με μεγαλύτερο βάρος εκλύουν, μέσω του δέρματός και της αναπνοής τους, πολύ περισσότερες από αυτές τις ουσίες σε σχέση με τις αδύνατες και πιο μικροκαμωμένες γυναίκες.
Την άλλη φορά λοιπόν που θα σας τσιμπήσει ένα σκνιπάκι μην το χτυπήσετε, δείξτε λίγη συμπόνια, απλά δεν μπορούσε να σας αντισταθεί…


Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε