Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σεμινάρια για το πώς θα παντρευτείτε έναν πλούσιο

Σεμινάρια για το πώς θα παντρευτείτε έναν πλούσιο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.07.2011 | 08:24
Πρώτη δημοσίευση: 16.07.2011 | 16:12

Θέλετε να παντρευτείτε έναν πλούσιο; Ε τότε, πρέπει να απευθυνθείτε στο Κέντρο Ηθικής Εκπαίδευσης Γυναικών του Πεκίνου.

Με 30 ώρες σεμιναρίων και έναντι 20.000 γιουάν (3.080 δολαρίων) μπορείτε να μάθετε πώς να πλευρίσετε έναν δισεκατομμυριούχο, εκατομμυριούχο ή, τέλος πάντων, έναν εύπορο εργένη χρησιμοποιώντας μεθόδους που θα σάς κάνουν πιο ελκυστικές.

Στο Κέντρο οι νεαρές της δεύτερης ισχυρότερης οικονομίας στον κόσμο, που φιλοξενεί 189 δισεκατομμυριούχους και περί το ένα εκατομμύριο εκατομμυριούχους, μπορούν να μάθουν πώς να απλώνουν σωστά το μέικ απ ή πώς να ξεχωρίζουν έναν ψεύτη από τις εκφράσεις του προσώπου του.

Οι μαθήτριες εκπαιδεύονται σε τεχνικές σερβιρίσματος του τσαγιού, μαθαίνουν πώς να συμμετέχουν σε μία συζήτηση και αναπτύσσουν την προσωπικότητά τους.

Η επιχειρηματίας Σάο Τονγκ που είχε την ιδέα διδάσκει και η ίδια στο κολέγιο, εστιάζοντας στην προσοχή της στις τεχνικές που βοηθούν τις φοιτήτριες να αποκρυπτογραφούν τα στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητας ενόν άνδρα.

"Καλλιεργούμε τα εσωτερικά χαρίσματα και τις δυναμικές της εξέλιξης", λέει για την επιχείρησή της, η οποία έχει οδηγήσει επιτυχώς σε γάμο τους τελευταίους λίγους μήνες 30 ζευγάρια.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο