Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 15 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

"Sex Party" στην αυστραλιανή βουλή!

`Sex Party` στην αυστραλιανή βουλή!
Η Φιόνα Πάτεν στον προεκλογικό αγώνα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.11.2009 | 10:12
Πρώτη δημοσίευση: 11.11.2009 | 10:12

 
Την λάμψη της Τσιτσιολίνας ζήλεψε μια 45χρονη αυστραλιανή πορνοστάρ. Μαζί με άλλους πέντε υποψηφίους...

 
ιεκδικούν την ομοσπονδιακή έδρα του Χίγκινς στο αυστραλιανό κοινοβούλιο.
 
Η 45χρονη Φιόνα Πάτεν έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 100 ταινίες πορνό. Θα είναι επικεφαλής του Sex Party δηλαδή του “Κόμματος του Σεξ”!
 
Η Πάτεν δήλωσε ότι είναι καιρός η Αυστραλία να αποκτήσει ένα τέτοιο κόμμα που θα αγωνιστεί για μια σειρά από.... παραγνωρισμένα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον έρωτα! Όπως είπε η ίδια αντιμετωπίζει ακόμα προβλήματα με την επίσημα αναγνώριση του κόμματος της από την αρμόδια υπηρεσία, που καθορίζει μάλιστα και τις δημόσιες χρηματοδοτήσεις των κομμάτων. 

Το Εκλογοδικεία θεωρεί τη λέξη “σεξ” προσβλητική. Αυτό και μόνο είπε η πορνοτστά δείχνει την ανάγκη που υπάρχει για τη δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος που θα φροντίσει να πάρει το σεξ τη θέση που του αξίζει στην κοινωνία.

Σε περίπτωση που θα εκλεγεί, θα αγωνιστεί μέσα από το Κοινοβούλιο για την ελεύθερη διακίνηση των σκληρών πορνοταινιών, τις οποίες κατά τη γνώμη της έχει ανάγκη ο λαός, προκειμένου να διαπαιδαγωγείται σεξουαλικά, θα ζητήσει τη νομιμοποίηση των σχέσεων των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την εφαρμογή ειδικών προγραμμάτων στα σχολεία με σεξουαλική διαπαιδαγώγηση.

Επίσης, θα ζητήσει να επιχορηγείται από την εκάστοτε κυβέρνηση το βιάγκρα για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν και θα αγωνιστεί για τη σεξουαλική ενημέρωση του λαού.
 
Άντε και με την νίκη!


   Διαδώστε αυτό το άρθρο