Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Survivor: Κι όμως υπάρχουν και αυτά τα αγωνίσματα [vid]

Survivor: Κι όμως υπάρχουν και αυτά τα αγωνίσματα [vid]

Υπάρχουν τόσοι πολλοί υποστηρικτές των παικτών του Survivor! Δείτε τα απίστευτα βίντεο τους, και ετοιμαστείτε να αγωνιστείτε κι εσείς…

Το concept της Τούρκικης παραγωγής για τα επεισόδια Survivor Ελλάδας – Τουρκίας, ήταν οι δύο ομάδες να βρεθούν σε έναν αγώνα ελληνοτουρκικής φιλίας. Και οι δύο ομάδες “αγκάλιασαν” την ιδέα αυτή και μάλιστα ύστερα από παρότρυνση Τούρκου παίκτη απόλαυσαν μαζί Τούρκοι και Έλληνες ένα απίστευτο έπαθλο με ένα φαγοπότι.

Η τούρκικη ομάδα ήταν πολύ πιο δυνατή από την ομάδας της Ελλάδας. Από την μεριά τους, οι Έλληνες παίκτες του Survivor δεν τα παράτησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν αγώνα που τελικά εξελίχθηκε σε ντέρμπι και η νίκη δεν τους χαρίστηκε τόσο εύκολα…

Δείτε εδώ την κίνηση του Ντάνου στην πρώτη αναμέτρηση Ελλάδα -Τουρκία.

Δύσκολα περνάνε λοιπόν οι παίκτες του ελληνικού Survivor αλλά ένα είναι το σημαντικό! Η υποστήριξη των τηλεθεατών και χιλιάδων… οπαδών τους.

Πώς τους συμπαραστέκονται; Μα φυσικά στήνοντας δικά τους αυτοσχέδια παιχνίδια που παραπέμπουν σε αυτά του Survivor και νιώθουν για λίγο έστω την πίεση που νιώθουν οι παίκτες, την αντοχή που απαιτεί το αγώνισμα και την ψυχολογική υποστήριξη όταν χάσουν από τον αντίπαλο.

Δεν ξεχνάμε τους Λαρισαίους τσιγγάνους, οι οποίοι έστησαν τη δική τους… αρένα, με αγωνίσματα. Το ενδιαφέρον από τους θεατές ήταν έντονο και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό!

Αξέχαστη θα μείνει και η τρελοπαρέα του “Heropaides tv show” με ένα video που έχει λίγο από όλα… Έχει φοιτητικές εκλογές, έχει survivor και πολύ περισσότερο γέλιο…

Ο τίτλος του video “Survivor (2017): Φοιτητικές εκλογές/ Δεξιοί Vs Αριστεροί”. Tρολάρισμα και μάχες στην άμμο με κουκουνάρια να εκσφενδονίζονται (που να βρουν καρύδες) και παζλ με τα σήματα των κομμάτων.

Τα λόγια είναι περιττά…

Αναμένουμε και άλλα… ερασιτεχνικά βίντεο για το Survivor, την ίδια ώρα που Έλληνες και Τούρκοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την μεταξύ τους μάχη!

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε