Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Θαύμα! Άγγελος εμφανίστηκε και έκανε καλά την άρρωστη κορούλα της [vid]

Θαύμα! Άγγελος εμφανίστηκε και έκανε καλά την άρρωστη κορούλα της [vid]

Απίστευτο βίντεο αποκαλύπτει τη λάμψη ενός Αγγέλου σε νοσοκομείο. Εμφανίστηκε σε άρρωστο κοριτσάκι και αμέσως έγινε καλά!

Τον Σεπτέμβριο του 2012, ένα 14χρονο κοριτσάκι βρέθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από χρόνια προβλήματα υγείας. Ένα απίστευτο θαύμα όμως ήταν αυτό που την έκανε καλά, αφήνοντας το προσωπικό του νοσοκομείου άφωνο. Διαβάστε την ιστορία της.

Η Chelsea Banton αντιμετώπιζε χρόνια αναπνευστικά προβλήματα και είχε χαμηλό ανοσοποιητικό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναρρώσει ούτε να αναπνέει καλά. Έτσι, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου για πολύ καιρό ήταν συνδεδεμένη σε μηχανήματα για να μπορεί να ζει.

Η μητέρα της Collen Banton δεν άντεχε να βλέπει την κόρη της να υποφέρει και έτσι αποφάσισε να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα και να ανακουφιστεί από τον πόνο και την ταλαιπωρία. Μόλις έφτασε η στιγμή η μικρή Chelsea να πάρει την τελευταία της πνοή έγινε ένα θαύμα! Η μικρή άρχισε να αναπνέει κανονικά και σιγά σιγά ανάρρωσε τελείως.

Πώς έγινε αυτό; Οι κάμερες του νοσοκομείου αποκάλυψαν τι συνέβη. Μία από τις νοσοκόμες εντόπισε μια λάμψη στην πόρτα του δωματίου του παιδιού. Έμοιαζε σαν να παρουσιάστηκε Άγγελος και έσωσε τη μικρή από τον βέβαιο θάνατο. Η μητέρα μόλις αντίκρισε την λάμψη αυτή, συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να πιστέψει στο θαύμα.

“Δεν μπορούσε να βλέπω το παιδί μου να υποφέρει. Ήταν σκληρό αλλά έπρεπε να ανακουφιστεί. Όταν είδα ότι το παιδί μου να μπορεί μόνο του να αναπνεύσει και μού έδειξε η νοσοκόμα τη λάμψη, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου! Ήταν θεόσταλτο μήνυμα ότι το κοριτσάκι μου έπρεπε να ζήσει!”, δήλωσε η μητέρα.

Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Παράξενες Ειδήσεις Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε